Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Spider-Man: Shattered Dimensions [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: VPzQ278.png?1]

[Resim: NG4ts3k.png]
Spider-Man: Shattered Dimensions [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:7.76 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Büyük kahramanımız Spider-Man, 50. senesine yaklaşırken yepyeni bir yapım ile bizleri selamlıyor. 1962 yılında, Stan Lee tarafından yaratılan kahramanımız sayısız çizgiromanı, video oyununu ve hatta sinema filmlerini geride bıraktı. Son olarak 2008 yılında, Spider-Man: Web of Shadows’u oynama şansına sahip olmuştuk. Marvel’ın en sevilen karakterlerinden biri olan Spider-Man, Shattered Dimensions ile birlikte, bizi dört farklı boyuta götürüyor ve dört farklı Spider-Man tecrübesi yaşamamıza olanak sağlıyor.

Eski dostlar ya da düşmanlar

Öncelikli olarak belirtmemiz gereken şey, Spider-Man: Shattered Dimensions’ın senaryosunun, Dan Slott tarafından yazılmış olması. Kendisi, çizgi romanlarından da hatırlanacağı üzere önemli bir senarist. Hikayede, The Amazing Spider Man, Spider-Man Noir, Spider-Man 2099 ve Ultimate Spider-Man’i kontrol etme şansına sahip olsak da tek bir amaç için uğraşıyoruz, Tablet of Order and Chaos’un parçalarını bulabilmek. Maceranın hemen başında, Spider-Man ve Mysterio’nun karşı karşıya gelişine şahit oluyoruz. Bu esnada bahsini ettiğimiz tablet parçalarına ayrılıyor ve bu parçaları bulabilmek için farklı boyutlarda mücadele etmek gerekiyor. Madam Web de bu konuda bizden yardım istiyor ve dengelerin alt üst olmaması için bu tablet parçalarının mutlaka bulunması gerektiğini belirtiyor. Artık iş başa düşmüş durumda ve ağlarımızı bol bol kullanacağımız maceramıza başlamızın zamanıdır.

İlk bölüm tamamen bir alıştırmadan ibaret. Bu sayede kontrol edeceğimiz tüm Spider-Man’lerimizin özelliklerini tanıyabiliyoruz. Her bölümde farklı karakter kontrol ediyoruz ve bölümleri açtıkça istediğimiz sırayla oynama şansına sahip oluyoruz. Karakterlere göre; bölümlerin konsepti değişiyor ve bu oyuna epey renk katıyor. Her bölümün sonunda, farklı boss ile karşılaşıyoruz. Yapımcılar, yarattıkları bölümü bizlere ellerinden geldiğince, uygun konseptte sunmaya çalışmış.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: IAKWgSP.jpg]

[Resim: JBpJfwD.jpg]

[Resim: dR6RNPc.jpg]





[Resim: 8eREzoB.png]
OS: Windows XP / Vista / 7

İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz / AMD Athlon 64 X2 3800 +

RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7)

Ekran kartı: Pixel Shader 3.0

VRAM: 256 MB

HDD: 7 GB

[dosyaid]6232[/dosyaid]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Teşekkürler çok hızlısınız Açık Ağızlı Gülümseme
Abi oyun çok iyi yaaa Açık Ağızlı Gülümseme
Admin bu link ölmüş. Bi Yenileme yapsanız şimdiden saolun.
indiriyorum 1 saattir eşler aranıyor diyor bi Nasıl - Neydiçözüm
Link güncellenmiştir.Tekrar deneyiniz.
(30.04.2015 20:57)Mustafa pişkin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]indiriyorum 1 saattir eşler aranıyor diyor bi Nasıl - Neydiçözüm
Referans URL