Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: PC Hızlandırma , Kasmalara Alınacak Önlemler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar sizlere burada çok karşılaştığım bir sorun hakkında bilgi vereceğim. Belki işinize yarar. Yalnız bilginiz olsun bu karma ve toplama bir bilgidir. Yani ALINTIDIR...

İşlemci Gücümüzü Biraz Arttıralım Mı ?

Bu çözüm her bilgisayarda işe yaramıyormuş. Ben yinede sizlerle paylaşacağım. Başlat-Çalıştır-Aç satırına: "Rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasks" yazmamız yeterli..

XP'mizi Biraz Daha Hızlı Kapatalım İstiyorsak ?

Başlat-Çalıştır-Aç satırına regedit yazıyoruz sonra: HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control anahtarına ulaşıyoruz. Pencerinin sağındaki alanda "WaitToKillServiceTimeout" sağ tıkla ve değiştir diyerek değeri 20000'den 200 yapmamız yeterli görülüyor..

Benim Ne Yaptığımı Kimse Bilmesin Arkadaş Diyorsanız Eğer Son Kullanılanları Ortadan Kaldıralım Gülümseme

Başlat-Çalıştır regedit yaz HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer anahtarına ulaşın ve ekranda sağ tıklayıp yeni DWORD değeri yap değerin adı “NoRecentDocsHistory” olarak yapılır. Ardından üzerine tıklayarak kısıtlamayı açmak için 1 değerini gir yok ben belgeler geçmişini istiyom diyosan 0 değerini gir. Yeniden başlat..

İnternet Bağlantı Hızım Birazcık (%20) Artsın İstiyorsak ?

Windows xp professional %80 internet hızını kullanmanıza izin veriyor İnternetinizin hızını % 20 arttırabilmek için Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >TAMAM (önceki bant genişlik ise=20)..

Kapanmayan Bir Uygulamayı Hızlı Kapatmak ?

Çalıştır>Regedit yazıp HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop anahtarına ulaşıyoruz. Bu anahtar altındaki HungAppTimeout değerini 500 yapmamız yeterlidir..

Benim XP'im Yavaş Bende Hız Hastasıyım Diyorsanız ? Gülümseme

Windows XP de NTFS dosya sistemi her dosya ve klasör için son erişim ve son güncelleme bilgilerini tutar. Bu özellik kullanışlı olsa da normal bir kullanıcı için pek bir anlam ifade etmez. Bunu kapatmak için Regedit den HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetCo ntrolFileSystem anahtarına ulaşın ve NtfsDisableLastAccessUpdate değerini bulun ve 1 yapın.

PC'nin Power Tuşuna Basıp Sıkılıp Gidip Gezip Dolaşıp Gelenlerden Misiniz ? O zaman PC'nizin Açılışını Biraz Hızlandıralım Gülümseme

NTFS dosya sistemli işletim sisteminizde NTFS Check'e yapacağınız ufak ayarla bilgisayarınızın açılış süresini kısaltabilirisiniz. CHKNTFS komutu AUTOCHK başlangıç sayım zamanının kullanım komutudur. Normalde 9 saniye olan bu zamanı daha aşağıya çekmeniz mümkün. Bunun için komut satırına CHKNTFS/T (4 yerine herhangi bir sayıda olabilir) yazmanız yeterli olacak. Ve bunun için regeditden HKLMSYSTEMCurrentControlSetControlSessionManag erMemoryManagementPrefetchParameters anahtarına ulaşın ve buradaki EnablePrefetcher değerini 5 yapmanız yeterlidir..

Arkadaş Ben Bakkala Bile Arabayla Giderim Hız Tutkunuyum Diyorsan XP'nide Sana Uyduralım O Zaman ?

Windows XP yi daha da Uçurmak için=Regedit den HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContr olPriorityControl anahtarına ulaşın. Boş bir yere sağ tıklayıp yeniden DOWRD değerini yazın ve isim olarak IRQ8Priority verin. Oluşturduğunuz bu DOWRD değerinin değerini 1 yapın.

Şimdi Oyunlarda Kasma Sorunlarım Var Ne Yapayım Bu Hurdayı Çöpe mi Atayım Diyorsan Sana Yardım Edeyim Gülümseme

1)Şimdi temizlik imandandır. Önce kasamızın içini annemiz temizlik yaparken bir boşluk bulup elinden elektrikli süpürgeyi kapacağız. Sonra kasamızın içini açıp üstünkörü tozları çekeceğiz. Sakın işi abartıp bezle falan ciftlemeye kalkmayın Gülümseme

2) Sonra ekran kartımız güncel olacak arkadaş. Her şeyin iyisi yenisi makbuldür sonuçta.

3)CCLEANER, GAMEBOOSTER, ADVANTEC SYSTEM CARE Bu üç programı kullanacağız ve oyunlara girerken GAME BOOSTERimizi eksik etmeyeceğiz, açacağız.

4)Şimdi bizim antivirüs programımız bizi korurken birazda yavaşlatır. Onu oyunlara girerken biraz dinlendireceğiz. Yani oyunlara girerken Antivirüsümüzü kapatalım ki bizi yavaşlatıp yok onu buldum bunu buldum demesin Gülümseme

5)Şimdi bu diyeceğimiz gerçekten alışkanlık haline getirmemiz lazım. PCmize arada asprin gibi gelecek bir yöntemdir bu. Windows'un Disk Birleştirmesini ve Disk temizleme sistemini kullanacağız. (Başlat>Tüm Programlar>Donatılar>Sistem Araçlarında bulabilirsiniz)

Benden Size Bir Abi - Kardeş Tavsiyesi

Bilgisayarınınz çok program yüklemeyin arada sırada program ekle veya kaldır kısımına göz atın dikkatinizi çeken program varsa kaldırın. Arada sırada PC nizi virüs programınızla taratın. Ve kasa içi temizliğide ihmal etmeyin..
Alıntı mı yaptın?
evet en başta yazıyor .
Pardon görmedim Açık Ağızlı Gülümseme
Windows 8 için geçerlimi hangileri soruna yol açar ?
Referans URL