Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Command & Conquer: Renegade
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: tWgxnJs.jpg]

[Resim: NG4ts3k.png]
C&C Renegade (English).rar

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:1.17 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Şimdiye kadar haberlerde sık sık duyurduğumuz, piyasaya çıkışı özellikle Command & Conquer ile FPS tutkunları tarafından sabırsızlıkla beklenen oyun sonunda piyasaya çıktı. Wolfenstein ve özellikle Medal of Honor Allied Assault'un (MoH) ardından benim gibi FPS'cileri nasıl tatmin edeceği, daha doğrusu tatmin edip edemeyeceği sürekli olarak aklımızdaydı. Şahsen beni MoH kadar olmasa bile yeterince tatmin etti diyebilirim.

Oyunun detaylarına geçmeden önce biraz kurulumdan söz edelim. Oyun iki CD'den oluşuyor ve kurmak için birinci, oynamak için de ikinci CD'ye ihtiyacınız var. İlk CD'yi takıp kurma işlemine başlıyoruz, ancak bu işlem biraz uzun sürüyor (7200 rpm ATA100 harddisk, 52X CD ve Athlon XP 1600+'lı makinada 5.5-6 dakika sürdü, daha yavaş sistemleri olanlar sabırlı olsun). Kurulum aynı C&C Red Alert 2'de olduğu gibi oyunda yer alan bazı birimlerin grafiksel tanıtımlarıyla birlikte yapılıyor, sanırım yavaşlığın nedeni de bu. Sabit diskinizde yaklaşık 500 MB'lık yer tutan kurulumu tamamladıktan sonra oyuna başlamak istediğinizde sizden Data, yani ikinci CD'yi takmanız isteniyor.

Oyunun giriş animasyonları oldukça güzel ve bu arada size kolunuzda taşıdığınız EVA isimli cihazın ne işler yaptığı gibisinden şeylerden sözediliyor. Oyunun ayarlarını Start menüsüne eklenen Renegade kısmındaki veya oyundaki Configuration bölümünden yapabilirsiniz. Bu bölümde de göreceğiniz gibi oyun Direct3D api'sini kullanıyor, yani OpenGL ile sorunları olanlar Renegade'de bir sorun yaşamayacaklar. Ayrıca EAX gibi ses sistemlerinin de desteklenmesi oldukça hoş detaylardan biri.

Renegade'in en ilginç yanlarından biri hiç kuşkusuz şimdiye kadar sadece strateji oyunları yapan Westwood'un ilk FPS action denemesi oluşu. Oyunun diğer ilginç ve bir o kadar da güzel yanı ise Command & Conquer evrenine çok yakından bakabilme şansını vermesi. Konu ise yine stratejilerden çok iyi tanıdığınız Commando karakterlerinden birinin görevlerini içeriyor, yani NOD tarafında bir komando olarak oynuyoruz. Eğitim bölümü hariç toplam 12 uzun görevden oluşan oyunun konusunu sizlere bırakıyorum. Ancak belirtmeden geçmeyeyim, oyun malesef Kane'i yokedecek kadar uzun değil, sadece GDI ile NOD arasında süregelen savaşın küçük bir bölümünü içeriyor.

Oyuna başladığınızda eğitim bölümüne (Training) girmenizi öneririm. Bu bölümde bazı temel hareketlerin yanısıra oyun sırasında kullanacağınız araçlar, içine girip devre dışı bırakacağınız binalar ve iletişim kuracağınız insanlar gibi bazı detayları öğreniyorsunuz. Örneğin bir asansöre bindiğinizde herhangi bir tuşa basmayacak, kapısı açık olmayan asansörleri çağırmak için "action" tuşuna basıp beklemeniz gerekeceğini şimdiden öğrenmeniz şart, yoksa oyunda bir yerde takılıp kalabiliyorsunuz.

C&C'nin strateji versiyonlarından bilirsiniz, ara demolar hep gerçek oyuncular kullanılarak çekiliyordu, Renegade'de bu değişmiş. Artık filmler tamamen animasyon şeklinde hazırlanmış, ayrıca oyun içindeki bazı sahneler de yine FPS'lerden alışık olduğumuz şekilde grafik motorunu kullanarak hazırlanmış, yani oyun içinde ne görüyorsanız bu filmlerde de aynısı var.


NOT: Oyun RAR halinde sunulmuş.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: 8fRc56g.jpg]
[Resim: f6vzOsf.jpg]
[Resim: mkUttQz.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Her bilgisayar açar. Yine de çok merak ediyorsanız:
İşlemci:Pentium II 400 MHz
96 MB RAM
İşletim Sistemi: Windows 95/98/ME/NT5/2000
DirectX 8.1, 16 MB
DirectX-destekli Ekran Kartı
DirectX-destekli Ses Kartı
2 GB Boş alan

[dosyaid]1564[/dosyaid]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
resimleri bi düzenlesen.
Cok tsk ederim allah razi olsun 1 numarasiniz
Referans URL