Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Laptop Ekran Kartı :(
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhabalar arkadaşlar bende Casper Notebook var. Ram 8 GB Ekran Kartı Nvidia Geforce GT 630M 1GB üzgün Bu Ekran kartı oyunlarda fps düşüklüğüne yol açıyor. Ben bu ekran kartını değiştirmek istiyorum ancak garantiden çıkmamasını da istiyorum. Yani firma belli bir ücret karşılığında bunu yapabilir mi?
Bildiğim kadarıyla laptopta ekran kartı değişimi yapılamıyor.

Biraz araştırdım laptop ekran kartları değiştirilebiliyormuş ama masaüstü ekran kartlarından değişik baya fazla fiyat farkı var.
Yani Masaüstü 300ken laptop 600 falan mı?
Daha ekran kartını değiştiremiyorsun ki firma garantili yapsın. Anca "Ürününüzden memnun değilim. Dolayısıyla 30 gün (ya da 15 gün bilemem orasını) içinde cihaza zarar vermeden iade etme hakkımı kullanmak istiyorum." diyeceksin. Aranızda olup bitecek...
Mesela 2GB oyunları kasmayacak bir ekran kartı laptopta 1000TL tarzı birşey
evt baya var yani bütçe lazım onun için ona vericeğime yeni pc alırım ben yerinde olsam
Açık Ağızlı Gülümseme Yeni PC alamam Çünkü bu daha 1 senelik Açık Ağızlı Gülümseme ama böle 2 GBlik 600TL falan olaydı iyiydi Açık Ağızlı Gülümseme
1 sene olmuş bile. Kullanabildiğin kadar kullan sonra çöpe yolla...
Ya ben bu ac4ü indirdim ama slow motion oynuyom Açık Ağızlı Gülümseme hani çok takılma yok ama çok da hızlı değil uyumluluk sorunu giderme yapıyom o zaman da ekran biraz küçülüyo tavsiyeleriniz nedir?
Uyumluluk sorunu giderme yapınca hızlanıyor mu?
Sayfalar: 1 2
Referans URL