Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bedava kodlar vb vb.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar böyle şeylere inanmayın bedava kodmuş oyunmuş hepsi yalan bütün siteler öyle. Allah aşkına kim 15-20 kişi toplayınca 60 TL 'lik bir şey verir ki size ? Tamamen saçmalık lütfen dikkatli olun. Bu kadar kişi toplayıp giriyorsunuz txt. dosyasını surveyli indirme sitelerine koyuyorlar. Sizde surveyi görünce anlıyorsunuz olayı. Bütün siteler böyledir ( bir kaç site hariç ileride belirteceğim). Bir kaç arkadaşım var bunlara inanıp survey'e de telefon numarasını bilgilerini yazan. Dosyayı indiriyorsunuz fakat sahte oluyor içinden virüs ve saçma sapan videolar çıkıyor ve bilgilerinizden sizin adınıza sahte hesaplar açılıyor para çekiliyor baya bir zarara giriyorsunuz.

Ama bedava istiyorsanız illa http://www.allkeyshop.com/blog/ ve http://www.tremorgames.com/ oldukça doğru ve güvenilir sitelerdir fakat baya bir uğraş ister.

Söyleyeceklerim bu kadar bundan sonra dikkatli olun...
Aynen
Saolun
EndOfTheLine sağol kardeşim uyarın için.Artık bulaşmak yok böyle saçma şeylere.Yazımın çöpe gitmesine sevindim. Gülümseme ((Burdan Serkan abiye özürlerimi sunuyorum böyle yalan iş yaptığım için..))
Tremor Games'de LoL de varmış.
İyiki hatırlattınız daha AİON kodunu gircem.
Tremor games te hangi oyuna tıkalasam açmıyor puan kazanın video izleyin vs vs diyor nasıl yapacağız.
Puan kazanmak lazım . Üstte get coins yazıyor ordan reklamlara tıklayarak yada sponsor görevlerini yaparak kazanacaksın ama uzun ve uğraşlı iş yani anca biriktirirsin Mesela bi lol kodu için 20.000 küsur puan istiyor Göz kırpma
Açık Ağızlı Gülümseme Ölmek daha kolay.

http://www.tremorgames.com/?ref=2625 bu linklere tıklayınca puan geliyorsa tıklayın bende sizinkine tıklayayım.
Referans URL