Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Need for Speed Rivals detayları ve ekran görüntüleri ortaya çıktı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Yarış oyunlarında uzman Criterion Games‘e bağlı Ghost Games tarafından seriye yeni bir soluk getirmek üzre geliştirilen Need for Speed Rivals, Battlefield 4‘te de kullanılacak olan Frostbite 3 motoru ile geliştirilecek. Bunun dışındaki bilgiler ise şu şekilde:

Oyuncular polis ya da yarışçı olabilecekler. İki grubunda kendine has görevleri, ödülleri ve görevlerin sonuna göre sonuçları olacak.
Yarışçı olmayı seçersek hedefimiz en güzel kaçışları videoya çekerek dünyada ünlü olmak olacak. Ne kadar polisten kaçarsak, o kadar “Speed Point” biriktireceğiz ve bu puanları yeni arabalar ve modifikasyonlar için kullanacağız.
Polis olmayı seçersek takım olarak çalışıp yarışçıları kovalayacağız. Her yakaladığımız yarışçı ile şöhretimiz artacak ve Police Force listesinde sıramız yükselecek. Listede yükseldikçe ise yeni polis arabalara ve yarışçıları yakalamak için özel alet edevatlara sahip olacağız.
Videoda gördüğümüz üzere seriye Ferrari markası geri dönüş yapacak.
Oyun yeni yapısı ile multiplayer ve singleplayer arasındaki duvarı yıkacak. Yarışlarımıza arkadaşlarımız bir anda dahil olabilecekler.
Yeni jenerasyon yarış oyunu olarak Redview County mükemmel detaylar ile hayat bulacak ve hava olayları rekabeti kızıştıracak.
Autolog destekli NFS Network sistemi ile arkadaşlarımız ile verilerimizi karşılaştırıp onlara herhangi yer ve zamanda meydan okuyabileceğiz.
Özelleştirebilir özelliği ile araba boyasını, plakaları değiştirip aracımıza yeni yapıştırmalar ve boyamalar ile şekillendirebileceğiz. Ayrıca performans modifikasyonları da yapabileceğiz.
Oyunda yarışçılar için turbo, jammer, EMP; polisler için yol kapatmalar, helikopter ve şok dalgaları gibi 11 adet takip ve kaçış cihazları bulunacak.
Need for Speed Rivals 19 Kasım‘da PC, PS3 ve Xbox 360 için, bu yılın sonunda ise Xbox One ve PS4 için çıkışını yapacak. Ekran görüntülerini üzerilerine tıklayarak büyültebilirsiniz.


[Resim: gKqVSfi.jpg]
[Resim: J7GnK9M.jpg]
[Resim: TbvMYjg.jpg]
torrent nerde
"Need for Speed Rivals detayları ve ekran görüntüleri ortaya çıktı" Konu başlığını okumadın sanırım Kafası Karışmış
Bu oyun şart, umarım SKİDROW, RELOADED vb. bnun crack'ini yaparlar. Çünkü bu oyun aynı zamanda multiplayer olacak. Yani internet ile sizi anında banlarlar. Kafası Karışmış
Savaşa döktüler iyice ilk seferinde polis çıılgınlığında Most Wanted 1 de polisler yerlere çivi atıp niyetlerini belli etmişti git gide sertleşiyorlar Gülümseme
Teknoloji yeğen. Belki de ileride polisle silahlı çatışmaya gireceğiz Crashday gibi. Açık Ağızlı Gülümseme Bu arada Battlefield 4'e nasıl asılmışlar. 1 kişi seed etmiş. Bence Zamunda onun ellerinden öpsün. Açık Ağızlı Gülümseme Peer(s)'ı 422 koyayım mı siteye?
Battlefield 4 Den önce çıkarsa frostbite 2 yi sonra çıkarsa 3 ü kullanıcaklardı demekki 3 ü kullanıcaklar
Neyse siteye koyayım mı Battlefield 4'ü?!?
PC Varmı
EVET! Koydum bile. Açık Ağızlı Gülümseme

KAPIŞŞŞŞ BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR! Açık Ağızlı Gülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL