Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyungezerden League Of Legends e Özel Sayı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: web_oyungezer.jpg?itok=fzo6uG6P]

Oyungezer League of Legends Özel sayısı çıktı!
YAZAN RİOT EMAİC
Oyungezer, League of Legends özel sayısı ile karşınızda. League of Legends hakkında 132 sayfalık dev bir özel sayı, hem eski hem de yeni oyuncular için dopdolu bir içeriğe ve özel hediyelere sahip.
League of Legends kurulum DVD'si, dev bir poster ve Türkiye Sunucusu'na özel 600 RP hediye, League of Legends özel sayısında sizi bekliyor.
Adalet Meydanlarının 30 şampiyonu hakkında usta oyuncu tavsiyeleri, League of Legends'ın en büyük takımları hakkında bilgiler ve Riot Games hakkında merak ettikleriniz de yine bu özel sayının içeriklerinden sadece bazıları. Özel sayı hakkında ayrıntılı bilgi bu bağlantıda.
Oyungezer League of Legends özel sayısı, 10 TL fiyatıyla bu hafta içerisinde tüm bayilerde, kitabevlerinde ve büyük süpermarketlerde olacak!
600 RP için tüm noobyler koşuşturacak-..
600 Rp için değilde , Türkiyenin en iyi dergilerinden birinin league of legends e özel sayı yaptığı için ( 132 sayfa ) , 7.5 ₺ lik bir kodla beraber 10 ₺ ye satıldığı için koşuşturuyoruz .
600 rp için değilde o poster için o ustaların yorumları vb için alıp koleksiyonuma katıcamm ^^ Bunu kesin almam lazım Gülümseme
Sakin sakin sakin-.. cümleyi tekrar okuyun baylar aranızda kendini noob olarak gören yoktur mutlaka? Söz meclisten dışarı.
(26.12.2013 17:23)Shiftouden Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]600 Rp için değilde , Türkiyenin en iyi dergilerinden birinin league of legends e özel sayı yaptığı için ( 132 sayfa ) , 7.5 ₺ lik bir kodla beraber 10 ₺ ye satıldığı için koşuşturuyoruz .

aynen kardeşim çok haklısın şimdi veletler çıkıp 10 tl lik rp al daha iyi diyip bütün emeği yok sayacak.
Bi tek Nfs World'e yapmadilar.
Referans URL