Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: League Of Legends İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
LEAGUE OF LEGENDS

[Resim: 20120808171740League-of-legends-logo.jpg]

Sihir ve büyüyle yapılan izinsiz rune savaşları beraberinde siyasal sorunlar ve yıkımlara yol açmıştır. Tüm bu düzensizlik ve disiplinsizliğin karşısında Valoran halkında savaş korkusu başlar. Çünkü teoriye göre izinsiz yapılacak tek bir rune savaşı daha bu dünyanın parçalara ayrılmasına neden olabilir.
Tüm bu karmaşanın kontrol altına alınması amacıyla Valoran’ın anahtar büyücüleri adalet meydanlarında savaşılmak üzere “League of Legends”i yani Efsaneler Ligi’ni kurar.

[Resim: League-of-legends-Champions.jpg]

Haydi Bakalım, Hodri Meydan!

Multiplayer Online Battle Arena -kısa adıyla MOBA- türü bir oyun olan League of Legends’e kaydınızı yaptırdıktan sonra oyuna giriş yapıyor ve kendinize bir profil oluşturuyorsunuz. Oyun içerisinde kendinize özel bir karakter yaratma durumu söz konusu değil. Profilinizi oluşturduktan sonra oyunun oynanış sistemine alışabilmek için çeşitli alıştırma maçları yapıyorsunuz. Bu maçlardan kazandığınız IP ve Riot Puanları ile gerçek oyuncularla karşılaşma yapacağınız şampiyonları satın alabiliyorsunuz. Şampiyonların çeşitliliği ve sayısı ise oldukça fazla. Şu an için 102 adet oynanabilir şampiyona sahip olan oyun, yeni gelen güncellemelerle de bünyesine yeni karakterler katmaya devam ediyor. Ayrıca karakter alacak puana sahip değilseniz oyun her hafta ücretsiz olarak 7 adet karakteri maçlarda oynanabilir kılıyor.
Şampiyonunuzu satın aldıktan sonra 5 e 5 veya 3 e 3 maçlarda çarpışabiliyorsunuz. Her iki maç modunda da takım arkadaşlarınızla birlikte kendi bölgenizdeki Nexus’u korumaya çalışıyorsunuz. Tabii Nexus’u koruma görevinizde yardımcılarınız da var. Nexus’a çıkan 3 yolda her yol için 3 adet turret de size yardımcı oluyor. Nexus’a varabilmek için turret’leri yok etmeniz gerektiğinde de oyunun başında doğacak olan minion’lar sizlere yardımcı oluyor. Bu yardım turret’lere saldırmakla ve siz turret’e saldırırken kendilerini turret’e kalkan yapmakla gerçekleşebiliyor.

İşte biz de bu ligteki savaşçı şampiyonlardan biri oluyor ve kanımızın son damlasına kadar adalet meydanlarında savaşıyoruz.

[Resim: 171455-LoLSS.jpg]

Maç Başlasın!

Maç süresince karşı takımla savaşmak için karakterinizi belirli nesnelerle geliştirmeniz gerekiyor. Bu nesneleri ise maçın başında ve her ölümünüzden sonra doğduğunuz bölgedeki dükkandan satın alıyorsunuz. Oyun içerisinde karşı takımın minion’larını veya haritadaki can ve bilimum yetenekler sağlayan canlıları yok ederek nesneleri alabilecek paraya sahip oluyorsunuz. Tabii bu parayı düşmanlarınızı yok ederek de kazanabilirsiniz.
Maç sırasında karakterinizi belli bir düzeye kadar geliştirebiliyorsunuz. Bu düzeyler her karakterin kendine özel sahip olduğu yeteneklerini geliştirmenize yardımcı oluyor. Yani oyun içerisindeki canlıları yok ederek para ve düzey puanı kazanıyor, para ile kendinizi diğerlerinden üstün kılacak nesneleri satın alıyor, düzey puanlarınızla da şampiyonunuzun yeteneklerini geliştiriyorsunuz. Oyun içerisindeki 18 düzeyi de bitirdikten sonra artık karakterinizin sınıfına uygun nesnelerle kendinize bir strateji oluşturuyor, nesneleri birleştirerek, alıp satarak karakterinizi daha güçlü hale getiriyorsunuz.
Yaklaşık olarak 30-35 dakika süren maçların sonunda elde ettiğiniz öldürme, ölüm ve asist sayısına göre profil düzeyinizi geliştirmenizi sağlayacak deneyim puanlarını ve şampiyon satın alabileceğiniz IP’leri kazanıyorsunuz. Deneyim puanlarıyla gelişen profil düzeyiniz de maçlarda daha güçlü olmanızı sağlayan “Rune”ların slotlarının açılmasını sağlıyor. Rune dediğimiz nesneleri karakterinizin sınıfına göre IP karşılığı marketten satın alıyor ve profilinizde yer alan slotlarınıza yerleştiriyorsunuz. Bu rune’ler sizlere oyun içerisinde fazladan hasar verme, zırh, can yenilenmesi gibi olanaklar sunuyor. Ancak rune’lerin de kendi aralarında 3 adet sınıfı olduğu için 20. düzeye gelene kadar rune’lere bulaşmamanızı tavsiye ederim.


[Resim: url.jpg]

[Resim: undo-button.jpg]

Sıralama Maçları ve Dominion

League of Legends’de ulaşabileceğiniz en yüksek düzey 30 olarak belirlenmiş. 30′uncu düzeye geldiğinizde genel olarak şampiyonlarınızı da geliştirebileceğiniz en yüksek noktaya getirmiş oluyorsunuz. İşte bu noktada 5 e 5 veya 3 e 3 maçlar yapmak yerine, sıralama maçlarına katılabiliyorsunuz. Bu maçlara katılabilmek içinse 30. düzeye ulaşmış olmanın yanı sıra kendinize ait 16 adet şampiyonunuz da olmalı.Sıralama maçlarında takımınız yoksa tek başınıza da yer alabiliyorsunuz. Ancak bu tarz bireysel oyunlarda sizin gibi bireysel oyuncularla eşleştiğinizden, oyun içerisinde anlaşmazlıklar oluşabiliyor ve bu sizin oyunu kaybetmenize neden olabiliyor. Eğer sıralama maçları için takımınız varsa, maçlara takımınızla katılıp takım sıralamanızı yükseltebiliyorsunuz. Takımla maç yapmak istemediğiniz zamanlarda ise tek başınıza maçlar yaparak bireysel sıralamanızı arttırabiliyorsunuz.

Güncelleme ve Bakım

Oyun güncelleme ve bakım açısından oldukça zengin. Durmadan güncelleme yapıyorlar bu da oyuna önem verdiklerini gösteriyor. Her hafta salı günü 10 adet champion bedava oluyor ve bunları 1 hafta boyunca ücretsiz oynayabiliyorsunuz . Oyun Sezon 4 'e yeni geçti. Yeni mod eklendi ve yeni şampiyonlar var. Ben de en son çıkan 3 şampiyonu size göstermek isterim ;

Yasuo
[Resim: yspl-artbanner1.jpg?itok=Y0cS1VOT]

Jinx
[Resim: 35084-jinx___league_of_legends_wallpaper.jpg]

Aatrox
[Resim: league_of_legends___aatrox_wallpaper_by_...6av7a7.jpg]

İsteyen oyunu sitesinden veya Dayquiz'in forumdaki şu konusundan torrent olarak indirebilir ;

http://torrentv.net/konu-League-of-Legen...rrent.html
Aylık oyuncu ortalaması 35 milyonun üstünde olan harikulade bir oyun. Yalnız fotoğraflar çok eski fotoğraflar nerden bakarsan 1-2 sene eski, yenilemen daha iyi olur. Bu arada item buildlerinin bulunduğu siteleri, champion counterlarının öğrenildiği siteler, karşı rakibin özelliklerine bakılan siteleri de paylaşırsan eğer okuyuculara çok yardımcı olmuş olursun. Yardım edebilceğim bir şey var ise ulaşabilirsin.
Referans URL