Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Call of Juarez: The Cartel [SKİDROW] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: ym6SXXR.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Call.of.Juarez.The.Cartel-SKIDROW
Zamunda Hızlı Torrent - Son Hız İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:6.73 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
İlk Call of Juarez oyunu iyi sayılırdı, ikincisi gerçekten iyiydi, üçüncüsü ise… Buraya mükemmel yazmak isterdim, ancak maalesef karşılaştığım oyun sonrası böyle bir şeyi yazmam çok zor. Call of Juarez: The Cartel gangsterler ile aynasızların mücadelesi üzerine kurulmuş bir yapım.

Büyük Beklentiler ve Hayal Kırıklığı

Gangsterler vücutları dövmelerle kaplı, kel, dolapları askılı atletlerle dolup taşmış ve her on saniyede bir küfür etme gereği duyan tiplerdir. Aynasızlar ise kirli işlere bulaşmış, gece bile güneş gözlüğü takan, tek işleri serserilik yapmak olan, kısacası gangster gibi davranan tiplerdir. Bunları nereden mi biliyorum? Çünkü fazlasıyla tahmin edilebilir bir senaryo ve üç ana karaktere sahip Call of Juarez: The Cartel’i oynadım.

Kimberly Evans iki kardeşini kaybetmiş ve tek amacı küçük kardeşini gangster aktivitelerinden uzak tutmak olan bir FBI ajanıdır. Kendisi ayrıca uzak menzilli silahlarda da uzman. Eddie Guerra ise orta menzilli silahların kullanımından uzmanlaşmış bir DEA ajanı ve kumar bağımlılığı yüzünden kendisi büyük bir borç batağına düşmüş durumda. Oyundaki son ana karakterimiz Benjamin McCall ise tabanca tarzı silahlar ve ağır makinelilerle oldukça ölümcül biri.

Call of Juarez: The Cartel’de oyunun hikayesi seçtiğiniz karaktere göre şekilleniyor ve hangi karakteri seçerseniz, o karakter hakkında daha çok bilgi sahibi oluyorsunuz. Ayrıca bu yapı sayesinde oyunu tamamladıktan sonra, diğer karakterleri seçerek oyunu tekrardan bitirmeniz için de bir gerekçeniz oluyor… Tabi oyunu bitirecek kadar sabırlıysanız.

Oyuna başladığımda kendimi oyundaki diğer iki dostumla birlikte ters şeritte üzerimize doğru gelen arabalara karşı ilerlerken, aksiyonu yüksek bir kovalamacanın içinde buldum. Yapay zeka dostlarım peşimizdekilere ateş etmem yönünde beni telkin ettiler ve bende bunun üzerine kendimi toparlayıp, nişan alıp ateş ettim. Ancak aklıma ilk gelen soru, “Şimdi ateş mi ettim ben?” oldu, çünkü yapımcılar silahlara herhangi bir vuruş hissi eklemeyi ya ihmal etmişler ya da unutmuşlar. Oyuna başlayalı henüz beş dakika olmadan göze batan bu eksiklik aslında oyundaki diğer hataları da müjdeler nitelikteydi, fakat bunu görmezden gelerek oyunu oynamaya devam ettim.

Call of Juarez: The Cartel değişik senaryolarla ve bazı ilginç sahnelerle oynanışı renklendirmeyi başarıyor. Örneğin bir görevde ormandaki esrar tarlalarının yerini saptamaya çalışıyorsunuz, derken bir helikopter işlerinizi mahvediyor. Siz ve yapay zeka dostlarınız saklanmak için yakınınızdaki eve sığınıyorsunuz, bu arada helikopter sizin işinizi bitirmek için evi bombardımana tutuyor, ancak evin yapımında kullanılan malzeme sayesinde (!) buradan sağ kurtulabiliyorsunuz.

Oyundaki sürüş sahnelerinde de bir takım ilginçliklerle karşılaşmıyorsunuz değil. Kaza anlarında diğer arabalar hasar görse de sizin arabanız ilk günkü halini korumayı başarıyor. Kovalama sahnelerinde dökülen camlarınız, bir sonraki sahnede kendini yenilemiş bir şekilde karşınıza çıkıyor.

Oyunun silah çeşitliliği yeterli olsa da, az önce bahsettiğimiz vuruş hissinin olmayışından dolayı bunun pek bir önemi kalmıyor. Call of Juarez: The Cartel’de AK-47 ya da normal bir tabanca arasında kullanım bakımından hissedilir bir fark yok.

Yapımcılar silahla çatışmaların yanı sıra oyuna yumruk yumruğa dövüşleri de dahil etmişler. İki tuşla iki yumruk savuruyorsunuz ve yalnızca üç darbede bir düşmanınızın işini bitirebiliyorsunuz. Dövüşlerde herhangi bir kombo olmadığı gibi, tuşlara basmaktan başka stratejiler gerektiren bir durum da söz konusu değil.

Bu tür başarısız yapımların en olmazsa olmazı olan grafiksel hatalar, Call of Juarez: The Cartel’de de yerini almış vaziyette. Yapay zeka kontrolündeki şahısların çoğu zaman duvarların içine girdiğini fark edeceksinizdir, dahası sizin kontrolünüzdeki karakter de zaman zaman bu tür hatalı eylemlerin içerisinde bulunuyor.

Aslında Call of Juarez: The Cartel bütünüyle bir kayıp sayılmaz. Oyuna iki arkadaşınızı dahil ederek, eğlencenizi biraz daha arttırabilirsiniz. Dostlarınıza rağmen oyundan zevk alamadıysanız, oyunun senaryo modundan çıkıp diğer içeriklerine göz atmanızın vakti gelmiş demektir.

Oyunun multiplayer modu yalnızca team deathmatch üzerine kurulmuş. Bir grup polis olurken, diğer bir grup gangster oluyor ve dört ayrı hikaye ve amaçla süslenmiş, dört ayrı haritada birbiriyle mücadele ediyor. Multiplayerda karakteriniz level atlarken, seçtiğiniz sınıfa ait bir takım özelleştirmeleri ve “hasara karşı dayanıklılığı arttırma” gibi bir takım yetenekleri ona uygulayabiliyorsunuz. Oyun multiplayer konusunda beklenmedik bir eğlence sunsa da haritaların oyuncuda tamamlanmamış hissi uyandırması, yalnızca dört harita ve bir modun bulunması, eğlenceyi bir süre sonra rutin bir hale çevirmeyi başarıyor.


Final Yorumu

Call of Juarez: The Cartel fazlasıyla sıradan bir oyun. Herhangi bir etkileyici yanı olmayan, çizgisel bir işleyişe sahip, yapımcıların bir şeyler yapmaya çabaladığı, ancak bunu başaramadığı bir yapım. Ancak oyunsuzluktan kırılıyorsanız Call of Juarez: The Cartel’i size tavsiye ederim ya da en iyisi Call of Juarez 2: Bound in Blood’ı tekrar oynayın. (Diğer seriler de en kısa sürede eklenecektir...)

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: Call-of-Juarez-The-Cartel-screenshots.jpg]
[Resim: call_of_juarez_the_cartel_5.jpg]
[Resim: call-of-juarez-the-cartel-20110627035809481.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7

İşlemci: Dual Core 2 GHz

RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7)

Ekran Kartı: Nvidia 8800 GT / ATI HD 3850

Boş Disk Alanı: 8 GB

Videolu Kurulum Anlatımını İzlemek İçin TIKLAYIN


[dosyaid]1544[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
evet crackte yaptım.oyunun açılış resmi ekrana gelip hemen kayboluyor...oyunu açamadım..
Oyunu kurarken antivirüs programın açık mıydı? Birde sitenin yukarısındaki linkte ki anlatımla oyunu bilgisayarın kaldırıyor mu bir test et bakalım.
antivirüs programı kapalıydı.Bilgisayarım yeni oyunları falan kaldırıyo oynadım.(black opss,call of duty 4)
onlar yeni değilki
Yani bilgisayarım call of juarez carter gereksinimlerinin kaldıracak güçte diye örnek vermek istedim.
tavsiye eder misiniz bu oyunu ???
evt güzel bir seridir
Ne yaptıysam çalışmadı oyun Gülümseme
-Yeni Crack denedim.
-Yönetici olarak çalıştırdım.
-Uyumluluk modunda çalıştırdım.
-Steam ile çalıştırdım.
link kaldırılmış
Sayfalar: 1 2
Referans URL