Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Max Payne 3 - [PS3] - [DUPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: FqrZ70I.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Max Payne 3 - [PS3] - [DUPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 12.92 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Serinin yaratıcısı Remedy Entertainmentin Max Payne 2de bıraktığı yerden devam eden Max Payne 3, Rockstar Gamesin küresel geliştirme stüdyoları arasında tam bir işbirliği ile geliştiriliyor. Oyun kesintisiz sinematik aksiyon deneyimi sunmak için en yeni teknolojilerden faydalanacak, en gelişmiş Natural Motion fiziklerini ve Rockstar Advanced Game Enginei kullanacak. Sonuç olarak karşınıza kusursuz bir oynanış, bir çok gerçekçi silah çeşitliliği, zeki siper sistemi ve sofistike Bullet Time mekanikleri çıkacak.

Max Payne 3 kapsamlı tek kişilik hikayesine ek olarak seride ilk kez çokluoyuncu deneyimini de sunacak. Max Payne 3 hem yeni oyuncuları, hem de bu ünlü serinin hayranlarını kesinlikle tatmin edecek karanlık ve zorlu bir aksiyon deneyimi sunmaya söz veriyor.


Oyun Hikayesi
Max Payne 3, son oyundaki olayların sekiz yıl sonrasında geçiyor. Artık bir polis olmayan Max hayata küsmüştür, sürekli sarhoş gezmektedir ve ağrı kesicilere bağımlı olmuştur. Mesleğinden ayrı olduğu için de New Yorku terk etmiş ve kendisini Brezilyanın Sao Paulo şehrinde, özel güvenlik alanında çalışırken bulmuştur. Maxın en yeni görevi zengin emlak kralı Rodrigo Branco, kardeşi yerel politikacı Victor, en genç kardeşi, parti düşkünü playboy Marcello, Rodrigonun genç eşi Fabiana Branco ve onun kardeşi Giovannayı korumaktır. Max Payne 3ün temelinde New York ara sokaklarını arşınlayarak intikam peşinde koşan, deri ceketli dedektiften, evinden çok uzaklarda adalet arayan, yıpranmış, kafası traşlı bir adama dönüşen Maxin hikayesi yer alıyor.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: unGpjtq.jpg]
[Resim: Od9dRGa.jpg]
[Resim: CRQu1NT.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
3.55 Fix içindedir oyunun içindekilerle dosyaları değiştirmeniz yeterli olacaktır.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Guzel Bir Oyun Gülümseme
Meraba Admin.. Ben Max Payne 3'ü yükledm ve oyuna'da giriş yaptım ardın'dan '' AKTİVASYON KODU '' istiyor Bunu nasıl yapa bilirm lütfen yardmcı olurmusun.. İyi Günler.
(01.05.2014 17:47)Teknosa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Meraba Admin.. Ben Max Payne 3'ü yükledm ve oyuna'da giriş yaptım ardın'dan '' AKTİVASYON KODU '' istiyor Bunu nasıl yapa bilirm lütfen yardmcı olurmusun.. İyi Günler.

Crack yapmalısın...
Crack Nası Yapılıo PS3'de
dosya engellenmiş ama yinde yüklemiş gibi oldum
Referans URL