Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Camtasia Studio 8.2.1 Build 1423 - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
[Resim: rqEJK1W.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Camtasia Studio 8.2.1 Build 1423 - Son Hız İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 243 MB

[Resim: CjFMkbe.png]
Camtasia Studio dünyada en çok tercih edilen ve profesyonel özellikleriyle en kapsamlı ekran kaydı ve düzenleme programıdır. Ekran kaydı alan bu program ile çektiğiniz ekran kaydı videoları üzerinde düzenlemeler de yapabilirsiniz. Birçok efekt ekleyebileceğiniz video düzenleme aracı sayesinde ekran kaydınızı görsel bir şölene dönüştürebilir ve sunumlarınızı rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Camtasia Studio akıllı, güçlü ve kullanımı kolay bir programdır. Tanıtım, demo videolarınızı Camtasia Studio ile yaparsanız çalışmalarınız profesyonelellerden çıkmış çalışmalar gibi gözükebilir.
Ekran aktivitelerinizi çok kolay kaydedebilirsiniz. İsterseniz PowerPoint, webcam, veya ses kayıtlarınızı da Camtasia Studio ile kaydedebilirsiniz. HD kalitesindeki kaydettiğiniz ekran aktivite videolarınızı internet sitenizde yayınlayabilir, blogunuza koyabilir, CD/DVD’ye yazabilir veya iPhone benzeri taşınabilir cihazlara da yükleyebilir ve oynatabilirsiniz.

Ekranınızın videosunu çekmek için tercih edebileceğiniz en profesyonel yazılımlardan olan Camtasia Studio güncel taleplere göre sürekli geliştirilen yazılımlardan birisi. Özellikle ekran yakalama yazılımlarıyla ünlü olan TechSmith firması kendi alanındaki tecrübesini Camtasia Studio’nun yeni sürümüne yansıtmış.

Şifre: zamundatorrent.net


Son Sürümü İndirmek İçin TIKLAYIN
Hocam Başka Siteden İndirdim Bunu İndirmem Daha mı Ayrıcalıklı Olur ?
Daha Hızlı İndirirsin Hem Bizim Sitemizden İndirmiş Olursun Yoksa Program Farkı Olmaz.
Başka siteden indirdiğiniz dosya ile ilgili burada yardım alamazsınız Dil Çıkarma Şaka bir yana da, sitemizden indirmeleri yaparsanız sizin açınızdan daha yararlı olur. Çoğu programı ve oyunu deniyerek ve test ederek sunumlarını yaptığımız için, olası bir hata karşısında daha çabuk yardımcı olabiliriz. Diğer ayrıntıya gelecek olursak, programlar aynı olur ve değişkenlik göstermez Göz kırpma
Peki Bu Siteye Çok Güveniyorum Buradan İndireceğim Açık Ağızlı Gülümseme

Hocam bu Çok Yavaş İndiriyor .
(19.12.2013 17:46)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki Bu Siteye Çok Güveniyorum Buradan İndireceğim Açık Ağızlı Gülümseme

Hocam bu Çok Yavaş İndiriyor .

http://torrentv.net/konu-Internet-Downlo...Indir.html bu programla indir.
Konunun altında kalın harflerle yazılmış "Hızlı İndirebilmek İçin Mutlaka BURAYI Okuyun." yazısı var herhalde göremedin?
Bu Tip Dosyalar İçin Orbit Kullanıyorum Oda Hızlı İndiriyor..
Benimde kullandığım bir program. Tavsiye ederim.
teşekkürler ellerinize sağlık
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL