Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: .net ve C# Eğitimi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşında lise 1 e giden bir öğrenciyim bugüne kadar meslek seçimim hep değişmişti ama işte bugün karar verdim yazılım mühendisi olacağım diye. Yazılım Mühendisliği okulunda okuyan tanıdığım var. Bana işe ".net" ve "C#" ile başlamamı önerdi. Sizden isteğim bana .net ve C# 'ın eğitim videolarını (veya setini, farketmez) torrent olarak koyabilirmisiniz ?

Şimdiden teşekkürler Gülümseme
C# eğitimi ile buldum upleodladım türkiye tracklerini kullanarak isine yarar insallah buyur link https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=...TNwFQR0%3D
Çok sağol kardeşim. Daha çok uplayabilirmisin ? Bu çünkü sadece 1 tanesi diğerleride lazım haftasonuna kadar uplasanda olur farketmez.
Ben biraz araştırdım fakat .torrent olarak dersleri bulamadım. Çoğu file hosting siteleri üzerine upload edilmiş vaziyette ve boyutları da aşırı derece büyük olmakla beraber, çoğu da ücrete tabi tutulmakta ve bulunmaktadır. Reklam olmaması açısından size özel mesaj yoluyla bir kaynak gönderdim, oradan dersleri videolu olarak izleyebilirsiniz..
Bana da VB.net atın. (Ama gelişmiş tutupta bana label1.text = textbox3.text demesinler kafalarına karpuz atarım. Kafası Karışmış )
Referans URL