Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rayman Legends - [PS3] - [STRiKE] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: gTRosn7.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Rayman Legends - [PS3] - [STRiKE] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:6.36 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
4-Oyunculu İşbirliği Oynanışı: Bir oyuncu oyuna herhangi bir zamanda katıldığında veya ayrıldığında bile oyun kesintisiz biçimde devam edecektir.
RaymanRock Yapıyor!: Davulun ritmiyle zıplayın, bas vuruşlarıyla yumruk atın, gitar solosu sırasında telden aşağı kayın! Müzikli haritaları başarmanın yolu zamanlamadan ve ritm duygusundan geçiyor. Bakalım Platform Kahramanı olmak için gerekenlere sahip misiniz?
3D Ana Düşman Savaşları: Ana düşmanların Raymanin grubuna karşı önemli bir avantajları var… fazladan bir boyut! Ejderhalar ve diğer epik yaratıklar tüm açılardan saldırabilecek, onları yenebilmek için en iyi oyununuzu ortaya koymanız gerekecek.
UbiArt Motoru Geliştirmeleri: UbiArt motoru geliştirilerek Raymanin ödüllü grafiklerini yeni bir seviyeye çıkaran 3D oynanış unsurları, yeni aydınlatma sistemi ve yeni çizim sistemi eklendi.
Ödüllü Ekip Geri Döndü: Çizerler, tasarımcılar ve bestecilerden oluşan efsanevi ekip yeni dünyalar, yeni karakterler ve yeni müzikler yaratmak için yeniden bir araya geldi.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: 49c91ob.jpg]
[Resim: tDLO1zG.jpg]
[Resim: aa4yOSj.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
4.46 CFW'de çalışmaktadır.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL