Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Korkunç bölge - Area 51
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: yRm6z7.jpg]

Dünyada çok gizlı, çok ıssız bir bölge var mı acaba diye sorarsanız... işte cevabı... bu bölge Area 51 ismiyle Amerika'nın Navada bölgesinde bulunmaktadır, burası aynı zamanda uçan daireler dediğimiz nesnelerin, ufo'ların, gizli silahların, hatta deyim yerinde ise gizli insanların yapıldığı, yaratıldığı, daha doğrusu üretildiği yer... bu bölgeyi Amerika'nın başkan haricinde kendi hükümeti dahi bilmez, giremez, öğrenme yetkisi yoktur hangi amaçla olursa olsun girilmez, yaklaşılmaz, burada yasak dinlemeyenlere vur emri vardır, hatta o bölgenin 150 kilometre yakınlarında uçan bir güvercini havadan indirme talimatı verilmiştir, özel eğitilmiş yırtıcı kuşları vardır, eger şaşar yanılır da bölgenin hava sahasından uçmaya karar veren bir kuş olursa hemen kafasını koparırlar o kuşun, saatte 300 kilometre hızla uçabilen kartallar yörenin hava sahasında dolaşan diğer canlı kuşları yakalamak için sürekli tur atarlar havada. Ancak şimdi insansız hava araçları bu görevi istlenmiş durumda.

Aslında Area ismi o kartalın isminden geliyor, sene 1968'den beri uygulama hep böyle devam etmektedir, Amerikan halkına bu bölge hakkında bilgi edinme yasağı konulmuştur, bölge o kadar gizli tutuluyorki, etrafında özel koruma ordusu vardır, askerlerin rütbesi Amerikan ordusunda mümkün olabilen en yüksek rütbeye sahiptir, kendi polislerini CIA ajanlarını bile yakalama yetkisi verilmiştir... aynı zamanda özel hava üssü, keşif uçakları vardır, bölgenin ne işe yaradığı, ne amaçla kullanıldığı yada kimlerle işbirliği yaptığı konusunda dünya kamuoyuna sızan bilgiler çok kısıtlıdır, ancak uzayda başka dünyalara ait bir takım ufo'ların bu bölgeyle bir bağlantısı olduğu kesindir, bu teşkilatın kendine has özel bir politikası vardır ayrıca, işine gelen bilgileri dünya ile paylaşır, gelmeyen derin ve detaylı bilgilerin yayılması konusunda çok acımasız davranmaktadır, yeryüzünde teknolojinin yüksek noktalara geldiği dönemlerde, Amerika'nın Ay'a gitmeye karar verdiği yıllarda ufo'lar bu ülkeye yakınlık göstermeye başladılar, diğer taraftan ufo'lar Rus teknolojisine pek fazla itibar etmediler. Şahsen ben bunların ne varlığını iddia ediyorum, nede yokluğunu, ancak ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler.

[Resim: d0ovGr.jpg]

Hatta bazen internette o kadar ilginç bilgiler var ki eğer herhangi bir vatandaş, yada dünyanın herhangi bir köşesinde bir gazeteci veya normal bir araştırmacı bu teşkilat hakkında detaylı resim görüntü yada bilgi dağıtmaya kalkarsa özel ufo'lar o kişiyi gece yatağından alır, yeraltı üssüne götürür beynini söker, o bilgileri adamın hafızasından siler ve tekrar yatağına getirir kor adamı, isterse 20 bin kilometre ötede olsun, birkaç dakika içinde gerçekleştirir ufo'lar bunu... ufo'ların yeryüzünde özellikle bu bölgeyi seçmesinin özel nedenleri vardır, bu da dünya kamuoyunda birtakım kuşkular uyandırmaktadır, ufo'lar dünya üzerinde belli bir strateji uygulamaktadır, diğer taraftan Amerika'nın her istediğini rastgele yapmıyorlar, belli bir anlaşma, intizam ve ahenk içinde hareket ediyorlar, bilindiği gibi Amerika savaş dönemlerinde bir çok kez ufo' lara başvurdu, ancak her istediklerini yaptıramadı, çünkü ufo'ların amerikan hükümetiyle yada bu ülkenin dış politikasıyla bir bağlantısı yoktur, buna rağmen amerika bir zamanlar Saddam Hüseyin'i ufo'lara kaçırttırmak istedi ancak ufo sistemi bunu kabul etmedi.

Bir amerikan bilim adamı, aynı zamanda uzayda birçok kez yolculuk yapmış astronot, bu uçan daireler hakkında bir TV proğramında aynen şunları konuşuyordu: " ufo'lar dünya üzerinde araştırma yapmak için öylesine herhangi bir ülkeyi seçmiyorlar, daha çok yüksek teknoloji veya gizli teşkilatları olan ülkelere öncelik veriyorlar... ve bunu belli şartlarda çok sıkı anlaşmalar çercevesinde yürütüyorlar, hatta kendi işlerine yarayan bir takım insanları zaman zaman kaçırıyorlar... yada kendilerini yakın takipe alan devlet adamı, hükümet yetkilisi olduğunu anlayınca o ülkeyi terk etme tehditinde bulunuyorlar. Ufo'lar din, dil, ırk yada etnik köken gibi insan özellikleri üzerinde durmuyorlar, onların üzerinde durdukları tek şey, doğal afetler, yüksek teknoloji ve zekası yüksek olan insanlar. Matamatik, resim ve muzik kabiliyeti yüksek olan çocuklara bayılıyor ufolar... ikiz, üçüz, dördüz doğuran hamile kadınları görünce ufo deliye dönüyor, hatta heyecandan kaza yapıyor bazıları... ufo'lar tanrı'nın varlığına inanmazlar, onların ilgi alanlarından biri de doğal afetler " şeklinde konuşması vardı.

Ufo deyipte geçmeyelim, buna benzer olaylar çok yaşanmıştır, hiç beklenmedik bir anda ufo tarafından kaçırılan bir kadın, bir çocuk, yada gariban bir işçi çok vardır dünyada... bunların çoğu ya akıl hastanesinde yatıyor, yada intihar etmiştir... ancak çok sayıda insanların anlattıkları olaylar dünya kamuoyu tarafından pek fazla itibar görmüyür, anlatılanların çoğu saçma bulunmaktadır, insanlar ya deli muamelsine maruz kalıyorlar, yada kafayı yedi şeklinde olayı bizzat yaşayanlar toplum tarafından dışlanma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Ufo'lar Amerika'nın halen yaşamakta olan en değerli astronot'larından birinin dahi varlığından emin olduğu uçan nesnelerdir.

Ön sezgisi ve manevra kabiliyeti son derece yüksek olan ufo'lar bazen ışık hızından beş buçuk kat daha hızlı uçabiliyor, uçan her dairenin içinde sanıldığının aksine insana benzeyen yaratıklar bulunmuyor, bazılarında 8-10 kişi varken bazılarında hiç bir uzaylı yaratık bulunmuyor, ancak bu yaratıklarda inanılmaz bir teknoloji olduğu bilim adamlarınca kanıtlanmıştır, buna ragmen dünya üzerinde çok sayıda ufo kazaları olmuştur, bugüne kadar çok sayıda resim, video gürüntüleri bazı devletlerin gizli servisleri tarafından toplatılmıştır. Tarihte her büyük medeniyetin eski metinlerinde ufo'lardan bahsedildiği ortaya çıkmıştır, ve her kültür ufo'ları kendine özgü terimlerle tanımlamıştır. Romalı'lar için onlar yanan kalkanlar iken, Yunanlı'lar için hayalet arabalar, Mısırlı'lar için gökyüzünde seyreden güneşin kayık'ları ve eski çağdaki Hintli'lere göre vinema adını verdikleri gemilerle gökyüzünde dolaşan tanrılardır.

"Google earth" adındaki dünyanın uydu haritası bile bölge hakkında çok kısıtlı bilgi vermektedir, Area 51'ci bölgenin uydu fotoğraflarına bakılırsa 7.5 km'lik bir uçak pisti vardır burada.. bu normalin iki katıdır. Bilmiyorum, aslında bu konular üzerinde biraz çekimserim ama, ufo'ların ne varlığını nede yokluğunu iddia ediyorum, ancak ne olursa olsun bazı bilim adamlarının bölge hakkında konuşmaları son derece ilginç.

Girmek Yasaktır...
[Resim: gynrOQ.jpg]

Bölgeye Giden Issız Yollar...
[Resim: n2kQla.jpg]

Uydudan Çekilen Resim....
[Resim: gynrPL.jpg]

150 km Yakınlarda Bir Otel....
[Resim: o92Xyo.jpg]

Yer Altı Labratuarı (Temsili Değildir)...
[Resim: 524anq.jpg]

Özel Hava Üstü (Temsili Değildir)....
[Resim: NW3n8P.jpg]

Bölge Yakınlarındaki Bir Motel...
[Resim: o92Xlk.jpg]

Area 51 Giden Yollar...
[Resim: l9Lq8X.jpg]

ALINTI!!!
Referans URL