Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: iConvert Icons 1.8.3-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.hizliresim.com/PBp5db.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]iConvert Icons 1.8.3[/dosyaadı]

[hakkinda]iConvert Simgeler böylece daha odaklanmasını sağlar, kolayca farklı formatları arasında metin dönüştürmek ve sizin açınızdan en az çaba gerektiren diğer dosya türleri oluşturmak için yardımcı olmak için tasarlanmış, sezgisel bir yazılım ürünüdür değil simgeler oluşturmaya çalışmasının önemli yönleri.

Eğer dönüştürmek ve çıkış biçimleri listesi "Hızlı İhracat Formatı Seçimi" seçmek istediğiniz dosyaları eklemeden önce, tam süreci özelleştirmek için bölüm "Seçenekler" giriş yapabilirsiniz. Uygulama bile mümkün olan en az çaba ile kendi "Windows Folder Icons" oluşturmanıza olanak sağlar.

iConvert Simgeler size EXE simgeleri hatta DLL dosyalarının düzenli görüntülerle aynı şekilde çalışır oluşturmak için yeteneği verir. Yapmanız gereken tek şey sürükle ve programın yüzeyine öğeyi bırakın ve otomatik çok fazla uğraşmadan istediğiniz simgeleri üretecektir. Ayrıca, tercih edilen bir piksel boyutu ile, bir 32-bit, 8-bit, 4-bit ve 1-bit içine yapabilir.

Aracı ICO, PNG, ICNS, Favico, Iconset, IOS ve Android gibi her biçim simgesi için çeşitli seçenekler gerçekleştirir. Yazılım geliştirme yazının kadar çeşitli amaçlar için yararlı kullanılmasını sağlar.

Program 15 diğer uygulamalar açık kaynak kodunu kullanır: FreeImage, Ookii Diyaloglar, librsvg, kahire, expat, fontconfig, freetype, gdk-pixbuf, gettext, glib, libcroco, libpng, libxml2, pango, zlib.

Sonuç olarak, iConvert Simgeler, birincil amacı basitçe sürükleyip ve EXE, ICO, PNG veya diğer formatlar olsun, ana penceresinde kaynaklarını bırakarak simgeleri dönüştürmek veya oluşturmanıza yardımcı olmaktır yararlı ve güvenilir [/hakkinda]

[boyut]6.02 MB[/boyut]

[dosyaid]7983[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL