Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Internet Download Manager v6.23 Build 21 Final-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.hizliresim.com/rRjg0P.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Internet Download Manager v6.23 Build 21 Final[/dosyaadı]

[hakkinda]Internet Download Manager (IDM) indir 5 kez hızlandırır ve yüklemeleri devam planlanan artırmak için bir araçtır. Tam hata ayıklama ve nedeniyle kaybetti bağlantısı, ağ sorunları, bilgisayar kapatma veya beklenmedik elektrik kesintileri için başarısız veya kesintiye indirme yeniden başlayacaktır yenilemek yeteneği. Basit grafik kullanıcı arayüzü IDM dostu ve kullanımı kolay hale getirir. Internet Download Manager dinamik dosya bölümleme ve güvenli teknoloji siteleri hızlandırabilir birden fazla dosya indirmek için hızlandırılmış indirmek için akıllı bir işleve sahiptir. Diğer indirme yöneticileri ve hızlandırıcıları Internet Download Manager böler dinamik yükleme sırasında dosya indirme ve en iyi hızlanma elde etmek için ek bağlantı ve giriş pencereler olmadan mevcut bağlantıları kullanabilirsiniz aksine.

Internet Download Manager vekil sunucular, FTP ve HTTP protokolleri, güvenlik duvarları, yönlendirme, çerezler, yetkilendirme, MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. IDM otomatik olarak indirme işlemek ile Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara içine bütünleşiyor. Ayrıca sürükle ve bırak dosyaları veya komut satırından Internet Download Manager kullanabilirsiniz. Internet Download Manager sonra kapatın veya bitmiş bile bilgisayarınızı kapatın, istediğiniz dosyaları indirmek için belirli bir süre modeminizin bulabilirsiniz.

Diğer özellikleri çoklu dil desteği, indirilebilir zip yorumu kategoriler profesyonel planı farklı etkinlikler için geliyor, HTTPS desteği, yararlı kotalar ile indirme, indirme tamamlandıktan sonra html yardım ve Başkanı, gelişmiş virüs koruması, pürüzsüz indirilmesini (kuyruk vb Direcway, Direct PC, Hughes gibi adil bir politika veya FAP) ile bağlantıları yerleşik indirme hızlandırıcı, ve diğerleri.

YouTube, MySpaceTV ve Google Videos gibi sitelerden indirme flaş videolar için kullanılabilir web pobrebitelite eklendi IDM indirme paneli. Windows 7 ve Vista'da, YouTube plunderer revize plan ve MMS protokol desteği için tam destek de vardır. Yeni sürümde ayrıca IE ve IE tabanlı tarayıcılar, yeniden tasarlanmış ve son tarayıcılar için benzersiz gelişmiş entegrasyon, gelişmiş araç çubuğu ve diğer birçok iyileştirmeler ve yeni özellikler için indirme motoru güçlendirilmiş için geliştirilmiş entegrasyon ekledi.[/hakkinda]

[boyut]6.76 MB[/boyut]

[dosyaid]7981[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL