Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Microsoft Windows 10 Professional Build 10547 (x64)-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.hizliresim.com/J6rZP5.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Microsoft Windows 10 Professional Build 10547 (x64)[/dosyaadı]

[hakkinda]Windows 10 zaten burada. Kolay uzmanlar gibi hissetmek, kullanmak için. "Başlat" geri döndü, ancak genişletilmiş formda. Ayrıca, hazır mısın, böylece uygulamalar ve tercihlerini asılı ve sizi bekliyor yapılır.

Windows 10 başlatır ve özgeçmiş var güvenliğiniz için koruma yerleşik daha ve şu anda kullandığınız yazılım ve donanım ile çalışmak üzere tasarlanmıştır, hızlı bir şekilde çalışır.

Windows 10 daha iyi bir internet deneyimi sunmak için tasarlanmıştır tamamen yeni bir tarayıcı, Microsoft Kenar içerir. Dikkatini dağıtmak ve daha sonra okumak için ilginç malzemeler kaydetmek için hiçbir şey, online makaleleri okuyabilir, Gönder veya web sayfalarına doğrudan notlar girmek ve bunları başkaları ile paylaşmak. Fakat aktif Cortana gibi rezervasyonları yapma ya sen sayfadan ayrılmadan değerlendirmeleri okuma gibi önemli eylemler anında erişim sağlayabilirsiniz.

Windows 10 kadar özel Windows olduğunu. En sık kullandığınız şeylere kolay erişim için uygulamalar, insanlar ve çalma listeleri de dahil olmak üzere istediğiniz "Başlat" ve eklemek şey, özelleştirin. Görsel fayans ilgili önceki yönetimini açmak zorunda kalmadan içerikleri doğrudan atlamak için izin verir.

Windows 10 uygulamalarınız bakmak ve tüm modlarda ve tüm aygıtlarda iyi derecede çalışmasını sağlar. Hybrid ekran dokunma veya klavye ve fare ile kullanım için optimize edilebilir sürücüler.[/hakkinda]

[boyut]3.43 GB[/boyut]

[dosyaid]7962[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Hocam bunu nasıl türkçe yapacağız ?
İndirdikten kurdukran sonra türkçe dil paketini indireceksin windows updateden.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkçeyi update ten bulamıyor " A language pack isnt available" hatası veriyor
Referans URL