Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Paypal Bakiyesi Harcama
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: vLMzbr.png]
3 TL var Paypal'da ama harcayamıyorum g2a'da harcayayım dedim bakiyeden gitmedi karttan gitti para nasıl harcayabilirim ?
G2a yabancı site ondan olabilir para birimi euro orda. Paypalda harcama içinde sadece Türk lirası olarak geçerli. Onun dışında karttan harcıyor. Öyle biliyorum.
(21.09.2015 13:50)msevket Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]G2a yabancı site ondan olabilir para birimi euro orda. Paypalda harcama içinde sadece Türk lirası olarak geçerli. Onun dışında karttan harcıyor. Öyle biliyorum.
Senin dediğini deneyeyim bi kalmasın orda Gülümseme
Aynen öyle oluyor, PayPal yurt dışı için kapalı.
Evet şimdi denedim teşekkürler yardımlarınız için Gülümseme

Peki para birimini dolar yapıp yurtdışı kullanabliyor muyuz ?
(21.09.2015 14:22)Neptune Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(21.09.2015 13:57)ZombiKatili Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki para birimini dolar yapıp yurtdışı kullanabliyor muyuz ?

Yurtdışı kullanabilmen için kredi kartıyla ilişkilendirmen gerekiyor.
Evet kart var paypal parasını karta aktramıyorum visa değil kartım üzgün
Dolar a çevrilmiyor bildiğim kadarıyla nasıl kredi kartlarında yükseltiliyorsa paypal da öyle yükseltilince filan oluyor olsa gerek. Ancak karttan çeker para g2a dan filan oyun alırsan.
en kısa zamanda bir konu açılmalı bence paypal ile ilgili ben hala net olarak ne yapacağımı bilmiyorum Açık Ağızlı Gülümseme paypal kartımı alcam ytoksa kredi kartını veya ininal alıp paypal hesabına mı yatıracam ve siteden kazandığımız parayı dolara çevirince yine karttan mı gidecek para.
Dolar a çevrilmiyor bildiğim kadarıyla. Türk lirasıysa hep türk lirası alırsın
izledim bir keç yerde baya dolara çevirdi Açık Ağızlı Gülümseme ama siteden kazandığımızı dolar olarak alsaydık iyi olmaz mıydı Açık Ağızlı Gülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL