Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Chat Rooms Grup
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Chat Rooms da daha rahat konuşabileceğimiz bi ortamın oluşmasını istiyorum nasıl onu da anlatıyım şimdi arkadaşlar günün genelinde chat çok aktif ve aynı anda konuştuğunuz 3-4 arkadaşınızla daha rahat konuşabileceğimiz bi ortam bence çok iyi olurdu çünkü ben mesaj atıyorum konuştuğum kişiler benim mesajımı görmüyor çünkü çok hızlı bi şekilde ilerliyor chat benim gibi düşünen arkadaşlar mutlaka vardır benim istediğim kendi seçtiğimiz kişilerle bi grup açsak sadece onlar ayrı bi yerde konuşsalar çok daha iyi olur çünkü gerçekten mesajlar görünmüyor ve insan arkadaşlarıyla rahat konuşmak istiyor bana katılanlar ankette oy kullansınlar lütfen şimdiden hepinize teşekkür ediyorum
Katiliyorum zaten sitede boyle bisey vardir diye dusunmustuma ama yokmus yapilmasi gerekli bnce Açık Ağızlı Gülümseme
Haklısın Olmalı Güzel konu Süper
saolun arkadaşlar desteğiniz için bende işe yarayacağına inanıyorum
Kesinlikle olmalı
Güzel Ve Aklıca bi konu !
Maalesef bu tür durumlar için alternatif yöntemlere yönelmelisiniz steam veya skype gibi. Sonuçta sitede site içi chat yapılır siteyi chat sitesi haline çevirmenin bana göre bir manası yok. Ayrıca bu 1 mesajlı üyeler chati kullanmışlar mı ki hiç harika konu yazmışlar?
(21.09.2015 09:13)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Maalesef bu tür durumlar için alternatif yöntemlere yönelmelisiniz steam veya skype gibi. Sonuçta sitede site içi chat yapılır siteyi chat sitesi haline çevirmenin bana göre bir manası yok. Ayrıca bu 1 mesajlı üyeler chati kullanmışlar mı ki hiç harika konu yazmışlar?

Konu kapanmıştır Açık Ağızlı Gülümseme
Galatasaray grubunu istiyoz
(05.10.2015 08:25)Mert44 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Galatasaray grubunu istiyoz

Ben Beşiktaşlıyım biz istiyormuyuz Mert seni cimcime seni Açık Ağızlı Gülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL