Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Facebook'a "Beğenmeme" Butonu Gelmeyebilir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 29odIcm.jpg]

Facebook tarafından getirilmesi beklenen beğenmeme butonu hakkında Mark Zuckerberg konuştu.


Facebook sosyal paylaşım platformlarının en büyüğü. 1 milyardan fazla kullanıcısı bulunan Facebook, dünya genelinden en çok giriş yapılan 2. site. Bu başarısını korumak ve kullanıcı sayısını arttırmak adına çeşitli güncellemeler ve eklentiler kullanan sosyal paylaşım sitesi, son günlerde getireceği yenilik olan "beğenmeme butonu" ile çok konuşuluyordu.

Beğenmeme butonu, Facebook'un simgesi haline gelmiş olan ve sistemde "beğenme" eylemini simgeleyen el figürünün zıt hali olduğu için oldukça çok dikkat çekmişti. Bunun yanı sıra bazı kullanıcılar sosyal paylaşım sitesinde bulunacak olan bir beğenmeme butonunun site kullanıcılarına bir "yorumcu" havası katabileceği ve Facebook'un bir forum haline gelebileceğini belirtti.

[Resim: s34Urfk.jpg]

Mark Zuckerberg bu iddiaların yoğunlaşması üzerine beğenmeme butonu hakkında bir açıklama yapması gerektiğini düşünmüş. Mark, internette yayılan bu haber hakkında şöyle konuştu; "Facebook'ta her zaman kullanıcıların kendilerini daha iyi ifade edebilmesini istiyoruz. Son yeniliklerimizi kullanıcıların duygularını daha iyi ifade edebilmesi adına yaptık fakat bir beğenmeme butonunun varlığı, insanların birbirlerini yargılamasına neden olacaktır. Yazılan herhangi birşeyin iyi olup olmadığına sizin karar vermeniz, Facebook'a forum havası katacaktır. Bunu istemeyiz."

Bu açıklamanın ardından Facebook'ta bir beğenmeme butonunun olmayacağına kesin olarak karar verildi diyebiliriz. Fakat Mark bu konuda tam olarak olumsuz konuşmadı. Bir beğenmeme ifadesinin yeni kullanılmaya başlayan durumlara duygu ekleme sisteminde bulunabileceği belirtildi.
Ne butonmuş bu arkadaş Açık Ağızlı Gülümseme
Bencede getirilmesi ciddi sorunlara neden olurdu akıllıca bir karar olmuş.
İyice suyunu çıkartıllar gelecekse gelsin gelmiyecekse gelmesin bi buton Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL