Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dark Souls III'ün Çıkış Tarihi Belirlendi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: dark-souls-iii-un-cikis-tarihi-belirlendi-705x290.jpg]
Dark Souls serisinin en yeni oyununun çıkış tarihi belirlendi
Dünyaca ünlü oyun serisi Dark Souls'un en yeni oyunu olan Dark Souls III'ün çıkışı uzun süredir bekleniyor. Oldukça kalabalık bir hayran kitlesi bulunan oyunun yeni serisinin resmi olarak tanıtım videosu yayınlanmamıştı ve oyunun tanıtıldığı PAX Prime 2015 etkinliğinde bir hayranın çektiği video, oyunun tanıtım videosu olarak değer kazanmıştı.

Bu videoda da görebileceğiniz gibi oyunun içerisinde bulunan bütün düzenlemeler bitmiş durumda ve oyun rahatlıkla oynanabiliyor. Etkinlikte geliştirici firma olan From Software, oyunun çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi vermemişti fakat son gelen bilgilere göre oyunun hangi kıtada, hangi tarihte hayranlarıyla buluşacağı kesinleşti.
[Resim: Dark-Souls-3.jpg]
Playstation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC platformunda oynanabilecek olan Dark Souls III, Kuzey ve Güney Amerika, Orta Asya, Afrika, Avustralya ve Avrupa'da gelecek sene Nisan ayında piyasaya sürülecek. Bu tarihler, Japonya'da gerçekleşecek olan satış işleminden biraz daha geç olarak ayarlanmış. Japonya'da 24 Mart'ta satışına başlanacak olan Dark Souls III, bu ülkeye özel olarak yeni bir haritaya ve soundtrack'e sahip olacak. From Software'in bir Japon oyun yapım firması olmasının bu kararlarında etkili olduğuna şüphe yok.

Yapılan açıklamaya göre Dark Souls III serinin son oyunu olacak. Bu yüzden oyunun büyük bir etki yaratması bekleniyor.

Kaynak: GameSpot
Referans URL