Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 4.5G’ye Geçiş Ücretsiz Olacak!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 4-5g-ye-gecis-ucretsiz-olacak-705x290.png]
3G’den 4.5G’ye geçişin ücretsiz olacağını belirten Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, ‘aboneler geçiş esnasında ek ücret ödemeyecek’ dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in yaptığı açıklamada BTK tarafından 26 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen 4.5 ihale kapsamında, toplamda 365.4 MHz frekansın satışının gerçekleştiği belirtildi. Daha önce 183,8 MHz olan frekanslara iki kat daha frekans eklendiğini belirten Bilgin, bu sayede daha hızlı ve kaliteli bir internet kullanımının yapılabileceğini söyledi.

Video ve film izleme, veri indirme ve mobil uygulamalarının 3G’ye oranla artık çok daha hızlı hızlı sunulmasının amaçlandığını belirten Bilgin, ihalenin Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ, Vodafone İletişim Hizmetleri AŞ ve Avea İletişim Hizmetleri AŞ arasında şeffaf ve kamuoyunun gözü önünde gerçekleştiğini belirtti.

4.5G teknolojisinin 1 Nisan 2016’dan itibaren hizmete sunulacağını belirten Bilgin, "Ülkemizi ve vatandaşlarımızı 1 Nisan 2016'dan itibaren yeni teknolojiyle tanıştırmış olacağız. IMT-Advanced teknolojisiyle Türkiye'de mobil iletişim alanında yeni bir dönem açılmış olacak. Ülkemizde son 13 yılda bilgi teknolojileri ve iletişim alanında yakalanan gelişim ve değişim, 1 Nisan 2016'dan itibaren ise mobil iletişimde yeni bir boyut katılarak ve büyük bir ivme kazandırılarak ve artan boyutta devam edecek. 2023 hedeflerine doğru koşar adım yürürken, Türkiye'de çok daha hızlı iletişim ve internet altyapısı kurulmuş olacak” dedi.

Bazı basın organlarında 3G’den 4.5G’ye geçişin abonelere ücret olarak yansıyacağına dair haberlerin yer aldığını belirten Bilgin, bunun gerçek dışı olduğunu söyleyerek 4.5G uyumlu mobil telefonu ve SIM kartı bulunan abonelerin 4.5G hizmetini kullanabileceğini, geçiş esnasında hiçbir ödemenin yapılmayacağını belirtti. 2G’den 3G’ye geçiş sırasında ek ücret ödenmeden SMS ile kayıt yapıldığını hatırlatan Bilgin, 4.5G’ye de geçişin bu şekilde olacağını ve kullanıcıların mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Tabii bu işin bir de faturaya yansıması var. İnternet paketlerindeki internet kotası, muhtemelen bu teknolojiden sonra çok daha kısa sürede dolacak. Faturalı olanların halini ise düşünmek dahi istemiyorum.
[Resim: 326.jpg]
4.5 g yi kullanmak için 200 tl lik tlfon buda zarraı Açık Ağızlı Gülümseme ve faturaya yansır merak etme Açık Ağızlı Gülümseme
200 tl lik telefon mu. Telefonların yeni çıkanların çoğu destekliyor pahalı olanlar Gülümseme. 200 lük telefonlar da büyük çoğunluğunda yoktur Gülümseme.
2000 yahu Açık Ağızlı Gülümseme
fatura da kol gibi gelir o zaman Açık Ağızlı Gülümseme adamlar sömürüyor resmen
Referans URL