Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Horizon Zero Dawn'ın dünyasını keşfetmek saatler, günler alacak!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Konsept tasarımları ilk kez ortaya çıktığında bile ilgi çekici, farklı bir yapımdı Horizon: Zero Dawn. Killzone serinin geliştiricisi Guerilla Games tarafından hazırlanan, robot dinozorlarla dolu, geçişle gelecek arasında sıkışmış bir yapım Horizon.

Guerilla Games direktörü Herman Hulst oyunun açık dünyasının oyunculara yepyeni heyecanlar yaşatacağını belirtti. Post apokatiptik bir dünyayı arşınlama imkanı sunacak olan Horizon'u keşfetmek saatler sürecek.
[Resim: Uyq3ZPT.jpg]
"Büyük bir dünya hazırlıyoruz. Şu sıralar bunun motivasyonuyla çalışıyoruz. Mümkün olan ölçüde en geniş en dolu dolu oyun dünyasını hazırlamak istiyoruz. Ama olay sadece büyük olmasıyla bitmiyor, yaşadığınız macera kaliteli olmalı, dev makinelerle tutuştuğunuz savaşlar kaliteli olmalı. Ve tüm bunları yaparken hazırladığımız açık dünyanın içinde kaybolmanızı istiyoruz."

Hulst gerçekten güzel konuşuyor, bizi iyi heyecanlandırıyor ama gelecek yıl PS4 için özel olarak çıkacak olan Horizon Zero Dawn'ı değerlendirmek için daha fazla oynanış görüntüsüne ihtiyacımız varmış gibi görünüyor.
Referans URL