Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Need for Speed'i Herkesten Önce Deneyin! Kapalı Beta Kayıtları Açıldı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: QFMfXrv.jpg]
EA Games ve Ghost Games tarafından geliştirilmekte olan ve Underground ve Underground 2'den esinlenilen yepyeni Need for Speed oyunu için kapalı beta kayıtları açıldı. Siz de kayıt olarak herkesten önce test edebilirsiniz.
Açık konuşayım, hiçbir Need for Speed serisi şahsıma göre Underground ve Underground 2 tadını hiçbir zaman veremedi. Grafik kaliteleri coşsa da bir türlü o oyunların heyecanını yakalayamayan EA Games'e sürekli "Underground 3 gelsin artık!" tepkileri de gırla gidiyordu. Artık fanlarının sesini duyan firma da Ghost Games ile beraber geriye dönüş yolculuğunu başlatıp ismi de sıfırlayarak "Need for Speed" adında yepyeni Undergroundvari oyununu duyurmuştu.

Gamescom'da ellerim ayaklarım titreyerek oynadığım NFS, bizlere yepyeni kalitesiyle beraber Underground'u sunuyor olması gözlerimi yaşarttı. Oldukça zevkli olacağı besbelli olan oyunu bizler gibi siz de oyuncular arasında ilk deneyenlerden olabilirsiniz!

[Resim: O6nOn69.jpg]
Bunun için ilk şart ise PlayStation 4 ve Xbox One platformlarından birine sahip olmak. Çünkü EA'nin kısa süre içinde açacağı kapalı beta testlerini PS4 ve XBO konsollarında yapmayı tercih etmiş. Bizim de PS4 ile deneme şansı bulduğumuz oyunu kesinlikle bu konsollardan birini kullanıyorsanız kayıt olup denemenizi tavsiye ediyoruz.

Kayıt olmak için ise buradaki bağlantıdan "Sign Up" yazan yere gelip EA profiliniz ile giriş yaparak karşınıza çıkacak formu doldurmanız gerekecek. Sonrası ise merakla kapalı betanın açılmasını ve NFS Underground havasını yepyeni haliyle solumak olacak. Şimdiden iyi oyunlar!

Aşağıdan da Gamescom fuarında NFS'yi denedikten sonraki görüşlerimizi ve bazı oyun görüntülerini görebilirsiniz.
[video=youtube]Bunun için ilk şart ise PlayStation 4 ve Xbox One platformlarından birine sahip olmak. Çünkü EA'nin kısa süre içinde açacağı kapalı beta testlerini PS4 ve XBO konsollarında yapmayı tercih etmiş. Bizim de PS4 ile deneme şansı bulduğumuz oyunu kesinlikle bu konsollardan birini kullanıyorsanız kayıt olup denemenizi tavsiye ediyoruz.

Kayıt olmak için ise buradaki bağlantıdan "Sign Up" yazan yere gelip EA profiliniz ile giriş yaparak karşınıza çıkacak formu doldurmanız gerekecek. Sonrası ise merakla kapalı betanın açılmasını ve NFS Underground havasını yepyeni haliyle solumak olacak. Şimdiden iyi oyunlar! [Burdan Kaydola Bilirsiniz Gülümseme

Aşağıdan da Gamescom fuarında NFS'yi denedikten sonraki görüşlerimizi ve bazı oyun görüntülerini görebilirsiniz.



Grafikleri sevdim Süper
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum umarım kırılır da pc de oynatır Gülümseme.grafikleri çok güçlü.
grafikler gerçekten sağlam yakalım şu lanet olası bilgisayarları dostum Gülümseme
beta nerden indiriliyo originden mi ? buarada uzun süredir araba yarışı oynayamıyoruz nfs run 2günde bitirdim mükkemmel oyun gerçekten rıvals son oynaadığım yarış oyunu Açık Ağızlı Gülümseme ve bunun fiyatı düşerse tabi öncelişkle kırılmazsa bf 4 ten sonra almayı düüşünüyorum Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL