Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: GTA Online'a Efsane Oyunlar İçeren "Serbest Mod" Yarın Geliyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: B9JkAj7.jpg]
GTA 5'in asıl olayı haline gelen GTA Online'a yarından itibaren Free Mode, yani serbest modu geliyor.
GTA 5'in çıkalı çok oldu ancak GTA Online modu sayesinde hala binlerce kişi tarafından oynanılmaya devam ediyor. Sürekli yenilik ve güncellemelerin geldiği GTA Online'da şimdi yepyeni soluk katacak bir mod geliyor. Free Mod, yani serbest modu adını alacak bu yeni pakette adından da anlayabileceğiniz gibi serbestçe takılabileceksiniz. Aynı zamanda kapıdan girip çıkarken yükleme ekranı ile karşılaşmadan direkt olarak takılabileceksiniz. Bu da en önemli detayı ile bağımsız olarak istediğiniz mekana girip çıkabileceksiniz.

Ayrıca Hunt the Beast oyunu da eklenen modda ise size karşı birkaç oyuncu olacak ve bu adamlardan kaçmaya çalışacaksınız. Ayrıca Hunting Pack adı verilen oyun ise oldukça eğlenceli. Çünkü bir araç teslimi yapmanız gerekecek ve sınırlı sürede belli bir hızın altına inmeden bu teslimi yapmanız şart olacak. Niye mi? Çünkü belirlenen hızın altına düştüğünüz taktirde araç kendini infilak edecek ve haliyle göreviniz başarısız olacak. (Hız Tuzağı'nı izleyenler daha iyi anlayacaktır)
[Resim: FzimMcu.jpg]
King of the Castle oyunu ise bir mekanda silahlı olarak duracak ve size saldıracak ekibin kalenizi almasına izin vermeyeceksiniz. Trevor'ın kendi görevlerinden biri de bu şekildeydi hatırlarsanız. O sinir halini açarak gelen elemanları dağıtmaya çalışıyordunuz. Bu da tam olarak öyle bir mod olacak. Ayrıca Cross the Line adındaki oyun da bunun farklı bir versiyonu olacak. Bir alanda silahlı ekibiniz ile oradan ayrılmadan süreyi ertitmeye çalılşacağınız oyun da oldukça zevkli duruyor.

Aşağıdan tanıtım videosunu izleyerek detaylarını daha iyi anlayabileceğiniz GTA Online Serbest Modu'nu deneyimlemeye de yarından itibaren başlayabilirsiniz.


Referans URL