Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Reklam Virüsünden Kurtulmak Ayrıntılar İçeride !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Reklam Virüsleri [Pop-Ads]


Arkadaşlar Eminim Bu Sorunu yaşıyan çok kişi vardır benim arkadaşlarım da yaşıyor Açık Ağızlı Gülümseme
Browserlarda siz istemeden kurulan Pop-Ads Yani Fazladan Reklamlara Eminim Herkes Sinir oluyordur Açık Ağızlı Gülümseme . Bazıları Browsera Eklenti olarak yüklenirken Bazıları bilgisayarınızda Gizli yerlere yükleniyor.Bunlardan kurtulmanın yolunu arıyorsanız okumaya devam edin.
Bunun Dışında Bilgisayarınıza Gizlice yüklenen istemediğiniz programlar Örneğin : iqiyi . İqiyi Çin'de Çok popüler bir video platformudur.Ancak Onun dışında bilgisayarlara izinsiz iner ve silseniz bile tekrar yüklenir . Bunun gibi programlardan kurtulmanın yoluda burda okumaya devam Açık Ağızlı Gülümseme .

Çok kolay ve rahat bir şekilde bu programlardan 1 programla kurtulabilirsiniz . Programın Adı AdwClear .Büyük ihtimal çözüm aradıysanız bulmuşsunuzdur ama bulamayanlar için ekleme gereği duydum Açık Ağızlı Gülümseme .
Program tüm Pop-Ads vb. şeyleri kaldıracaktır.Yinede seçtiği dosyalara dikkat edin sorun olmasın . Ben kullanınca yaklaşık 6 Pop-Ads ve 3 tane de İstemediğim halde silemediğim program vardı. Hepsinden kurtuldum sizede Tavsiye Ederim Açık Ağızlı Gülümseme .


Link : https://yadi.sk/d/j0nj-XR8j2wmq

SETUP'DIR !.
Referans URL