Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İsteseniz de İstemeseniz de Microsoft PC'nize Windows 10 Yüklüyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: WHBhRD2.jpg]

Microsoft Windows 10 için rezervasyonu olsun olmasın tüm Windows 7 ve 8.1 sürümlerine yükleme yapılacağını açıkladı.

Kotalı internet kullananlar ve depolama alanı sınırlı olanlar dikkat, Microsoft Windows 10 dosyalarını zorla Windows 7 ve 8.1 sürümlerine yüklüyor. 6GB kadar yer kaplayan bu yükleme hem internet bağlantısını yavaşlatıyor, hem de kotadan 6GB zarara sokuyor.

Lisanslı Windows 7 ya da Windows 8.1 kullananlar rezervasyon seçeneğini kullanmamış olsalar da Windows 10 güneclleme dosyaları PC’lerine yüklenecek. ~BT geçici klasörü altına yüklenen bu dosyalar Windows 10 kurulumu için gerekli altyapıyı sağlıyor. Bunu fark edebilmek mümkün değil sadece yavaşlayan internet ve birden bire azalan depolama alanına dikkat etmek gerekiyor.

Daha önce sadece rezervasyon metoduyla bu dosyaları bilerek ve isteyerek yükleyen kullanıcıların dışında Windows 10 istemeyen kullanıcılar da artık kurulum dosyalarına sahip olacaklar. Microsoft bu yüklemeyi kademeli olarak yapmaya başladı bile.

Microsoft bu yöntemin kullanıcıların fikir değiştirip Windows 10’a geçmek istediğinde hiçbir sıkıntı yaşamadan sistemi edinmelerine yardımcı olmak adına yüklendiğini söylüyor.
Yok artık lebron james zorbalık yapmaya başladı başarı yaklayamayınca windows.
(11.09.2015 18:15)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok artık lebron james zorbalık yapmaya başladı başarı yaklayamayınca windows.
microsoft suyunu çıkardı artık işin Açık Ağızlı Gülümseme
windowsa rakip lazım
(11.09.2015 18:18)Erdal Bakkal Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]windowsa rakip lazım

Var da directx'e rakip yok asıl ona bir rakip çıksa tadından yenmez.
(11.09.2015 18:19)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(11.09.2015 18:18)Erdal Bakkal Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]windowsa rakip lazım

Var da directx'e rakip yok asıl ona bir rakip çıksa tadından yenmez.

haklısın ama rakip çıksa bile çok tutulacağına inanmıyorum
(11.09.2015 18:29)Neptune Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Windows'u yapan Microsoft'un bütçesiyle yeni bir işletim sistemi yapacak firmanın bütçesi aynı olmayacak, yapsalar bile microsoft zaten birçok ülkenin devlete ait kurumlarında kullanılıyor onun yanında şirketler, okullar, normal kullanıcılarla onun yaygınlaşması kısıtlayacak ve piyasada yer bulamadığından dolayı bir süre sonra microsoft tarafından satın alınacak Gülümseme

Doğru fakat bir farklılık yaratarak bu sorun aşılabilir yani yıkılmayacak ne dev şirketler bu şekilde iflas etti yani bence bunun en iyi örneklerinden nokia zamanın en mütiş telefon firmasıyken şimdi ne hallerde.
Beyler ben Windows'a rakip bir sistem yapacağım yardım etmek isteyenler ÖM yollasınlar Gülümseme (!)
Windows'tan nefret ediyorum artık. Yeni oyunları oynatsa Windows XP yüklücem de Kafası Karışmış Aslında Pardus'da oynanıyor mudur ya? Hem Pardus ücretsiz de.
(11.09.2015 23:14)ZombiKatili Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beyler ben Windows'a rakip bir sistem yapacağım yardım etmek isteyenler ÖM yollasınlar Gülümseme (!)

kardeşim çok para lazım bence nasıl yapacaksın merak ettim doğrusu
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL