Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: That Cow Game
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: mezbahada-ineklerin-yerine-gecerek-ayakl...05x290.jpg]
Birçok düşünür, bilim insanı vs dünyadaki en tehlikeli hayvan türünün ‘insanoğlu’ olduğunu söyler. Tabii ki çok eleştirel bir yaklaşım, fakat ben de gerçekten böyle düşünüyorum. Neden böyle düşündüğüme dair ufak bir örnekte vereyim: Bir hayvan asla yemeyeceği bir hayvanı öldürmez fakat bir insan sırf zevk uğruna başka bir insanı öldürebilir.

Sosyal mesajımızı da verdikten sonra oyunun vermek istediği mesaja geçelim. Gerçi verdiğimiz örnekle paralel olduğunu söyleyebiliriz. That Cow Game ismindeki bu oyunu tasarlayan Yeni Zelandalı Botkov, oyunu ilk olarak arkadaşlarıyla et tüketimi üzerine yapmış olduğu sohbet sonrasında tasarlamış. 3 bin farklı oyun türü olduğundan bahseden Botkov, genellikle hepsinde bir tür canavarın kontrol edildiğini fakat kendi amacının oyuncuya alışılmış sahne yerine düşünebileceği bir ortam yaratmak olduğunu belirtmiş.
[Resim: QsWVhz.jpg]
Oyunda grafik detaylarına yer verilmemiş, daha çok Minecraft tadında piksellerden oluşan kan görüyorsunuz. Kasıtlı olarak insanları daha esnek ve hareket edebilen bir vücut formuna sokan Botkov, “İmgelerdeki kontrast, gri makinelerle çevrelenen insan etiyle daha da ileri boyuta taşınıyor. Etobur yırtıcılardan bazıları yemekleriyle oynamayı tercih eder, çocuklar da aynı şekilde. Siz de oyundaki bedenlere kafa atabiliyorsunuz, onlarsa sağa sola sallanıyor ve bundan bir tür zevk alıyorsunuz. Bu çelişki hissini yaşatmak istedim. Bir açıdan yanlış hissettiriyor ama eğlenceli de, ve bu his alışılmadık değil. İnsanlar bu tabuyu seviyor” diyor.
indirme linki
Referans URL