Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beni çekilise hala eklemediniz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Konuyu kapatmissinix da haberim yok tum kurallara uymama ragmen eklememissiniz bir daha bu siteye ugramam kolay kolay elimdeki tum buradan indirdigim oyunlari da siliyorum .Birkac gun sonra daha ugramiyacam merak etmeyin banlarsaniz da banlayin hadi hoscakalin
darılmana ve oyunları silmene gerek yok çekilişe katılamaman kurallara uymuşsan bile eğer listede ismin yok ise bunu admine özel mesaj arayıcılığıyla dile getirmen gerkmekte gidersen hoşçakal kalırsan eywallah Açık Ağızlı Gülümseme
Kardeşim admin son mesaj a ne yazdı itirazı olan bana mesaj atabilir ha mesaj atmayıp öyle beklersen tabi eklemeyebilir belki görmedi, özel mesaj atabilirdin.Tabi admin mesaj atalı çok oldu, zaman geçtikten kimse bir şey yazmayınca konu kapandı. Herkesin kendine ait sorumluluk var siz yapmadıysanız başkasından da beklemeyin!
Gidipte hemen buradan konu açıp hemen duygu sömürüsü yapmayın. Neden alınmadım diye merak edilirken sen baya bize laf atmışsınne diyim yani zorla tutmuyoruz isteyen indirir isteyen indirmez kimseye muhtaç değiliz.
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Tercih sana kalmış tabi ama konuyu az takip etseydin itirazını belirtebilirdin naz yapmana gerek yoktu. Bu arada şimdi baktımda kuralları nerenle okudun merak ettim şahsen - Online sürenin kayıt olma tarihinizden çekiliş tarihine kadar geçmiş olan ay sayısı kadar 12 saat online süreniz olması gerekmekte. Örneğin 15.02.2015 tarihinde kayıt olmuş birinin online süresi 3 gün olmalı. (Profilinizden ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.) Online süren yetmiyor 1 gün olmalıydı. Konu kilit.
Referans URL