Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Chrome 45 Sürümü Daha Verimli Çalışacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: dxYgv71.jpg]

Google’ın internet tarayıcısı Chrome, yeni sürümü ile RAM ve batarya kullanımını azaltıyor.

Google’ın Chrome web tarayıcısı, pek çok kullanıcı tarafından uzun zamandır sevilerek kullanılıyor. Ancak son zamanlarda fazla bellek kullanımı yüzünden Chrome’un performansında ciddi sıkıntılar meydana gelmesi, özellikle giriş seviye bilgisayar sahibi kullanıcıları epey rahatsız ediyordu. Aynı şekilde dizüstü bilgisayarla kullanımda, en çok pil tüketen uygulamalardan biri haline gelmişti. Google nihayet bu sorunlara çözüm getirecek yeni Chrome sürümünü yayınladı.

Chrome 45 sürümü ile artık arka planda çalışan sekmeler kontrol ediliyor ve eğer herhangi bir aktivite tespit edilmezse, bu sekmelerin görevi otomatik olarak durduruluyor. Kullanıcı, kullanmadığı sekmeye yeniden giriş yapıncaya kadar çalışır duruma getirilmiyor. Eğer kullanıcı bu sekmeyi yeniden kullanmaya başlarsa, sorunsuz şekilde yeniden çalıştırılıyor.

Google’ın vaat ettiğine göre Chrome’un yeni özelliği ile eski sürümlere kıyasla %10 oranında bellek tasarrufu sağlanıyor. Gmail gibi daha karmaşık yapılı web sayfalarında ise bu oran %25’e kadar çıkabiliyor. Ayrıca kullanılmayan sekmelerdeki Flash içerikler de yüklenmeyeceği için dizüstü bilgisayarlarda %15’e kadar pil tasarrufu sağlanıyor.


Çok iyi olacak gibi.
fazla ram yemesinde
Referans URL