Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Euro Truck Simulator 2 Belgelerimde yok
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar oyunu indirdim ve eski profillerimi modları vs. geri yükleyecektim fakat belgelerim klasörü içerisinde Euro Truck Simulator 2 dosyası yok . Ne yapmalıyım. Şuan basit bir hesap açtım oynuyorum ama hala belgelerimde Euro Truck Simulator 2 yok. Acill yardım lütfen.
(07.09.2015 11:45)eness Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar oyunu indirdim ve eski profillerimi modları vs. geri yükleyecektim fakat belgelerim klasörü içerisinde Euro Truck Simulator 2 dosyası yok . Ne yapmalıyım. Şuan basit bir hesap açtım oynuyorum ama hala belgelerimde Euro Truck Simulator 2 yok. Acill yardım lütfen.

Bir o konuya bir de başka konuya yazma iki sebep yazacaksan bir konuya yaz iki kere ayrı cevap yazmaya zahmet ettirmeyelim kimseyi konu kilitlenmiştir.

.
Kilitlemek yerine sabitlemişsin Açık Ağızlı Gülümseme
Windows 7 kurulu bilgisayarlarda genelde xp de olan gibi masa üstünde belgelerim yazmaz. Bilgisayarın ismi ne yapıldı ise o yazar. Mesela benim bilgisayarımın ismi PC, sizinde masaüstünüzde bunun gibi bir klasör olması lazım. Aradığınız oyunun dosyası ya o isimli klasörün içindedir yada o masa üstün de ki klasörün içinde bulunan Belgelerim bölümünün içindedir.

Eğer bilgisayarınızın masa üstünde dediğim bilgisayar adında ki klasör yok ise, "Masa üstün de boş bir alanda sağ tıklayın, sonra Kişileştirme'ye tıklayın, açılan pencerenin solunda "Masaüstü simgelerini değiştirin" yazan yere tıklayın küçük pencere açılacak oradan klasörleri seçin Tamama basın.
Referans URL