Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dark Souls III'ün Oynanış Videosu Yayınlandı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ngpPRV.jpg]



PAX Prime 2015'te Dark Souls serisinin yeni oyunu Dark Souls III'ün oynanış videosu yayınlandı.

[Resim: lypY1X.png]

Gelmiş geçmiş en zor RPG oyunu olarak bilinen, oyuncularını çıldırtması ve sabırlarını en son seviyeye kadar zorlamasıyla ünlü Dark Souls serisi, en yeni oyunu olacak olan Dark Souls III ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. From Software tarafından geliştirilen yeni oyunun ilk oynanış videosu, PAX Prime 2015 etkinliğinde gösterime sunuldu.

Maalesef oyunun videosu, resmi bir şekilde paylaşılmadı. Yani PAX Prime etkinliğinden çekilen bir kamera görüntüsü bulunuyor. Görüntü net olsa da sesler ortamdan ötürü pek net olarak duyulamıyor. Oyun videosundan da anlaşılabileceği gibi yeni oyun çok gerçekçi, çok kanlı ve tabii ki çok zor. Videoda oynayan arkadaşın her öldüğünde görebileceğiniz gibi oyun Xbox One'dan oynanıyor ve kontrolü gayet rahat şekilde sağlanabiliyor. Ayrıca belirtmekte fayda var, yapımcı firmanın yaptığı açıklamaya göre bu oyun Dark Souls serisinin son oyunu.

[Resim: lypY1X.png]

[align=center]Video.

[Resim: lypY1X.png]

13 dakikalık videoya bu kadar fazla ölümü sığdırabilen Dark Souls'un yeni oyunuyla da çok ses getireceği kesin. Oyunun tam olarak çıkış tarihi belli değil fakat 2016 senesinin ilk çeyreğinde çıkacağı kesinleştirildi. Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarından oynanabilecek.
TorrentOyuncu Şu GİFİ Atsana Açık Ağızlı Gülümseme
Sizi Sayıyla mı Yolluyorlar Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL