Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Z-T| Eylül Ayında Bizi Hangi Oyunlar Bekliyor ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: lePm4FI.png]
zamundatorrent.net
Eylül Ayında Hangi Oyunlar Bizi Bekliyor ?

Hepinize selamlar oyuncular. Yepyeni konseptli bir konu ile karşınızdayım. Bundan sonra her ayın sonunda bu şekilde bir konu açacağım ve çıkacak olan oyunların tanıtımlarını yapacağım. Eylül ayında bizleri tam 8 birbirinden kaliteli oyun bekliyor. Lafı fazla uzatmadan sizleri konu ile baş başa bırakmak istiyorum, hepinize hayırlı akşamlar ve okumalar.


NOT:Bu konu için emek verilmistir lütfen emeğe saygı Süper

[Resim: KG3hu7n.jpg]
Mad Max
PS4 ve Xbox One platformlarında kendini gösterecek olan Mad Max , Avalanche Studios (Çığ Stüdyo) tarafından geliştirilmiş müthiş bir aksiyon , macera oyunu olarak 4 Eylül 'de bizlerle buluşacak. Oyunda ki silahlı çatışmalara verilen mükemmel efektler , aracımızdayken yaptığımız saldırılar ve özellikle yakın dövüş hareketlerine büyük bir özen gösterilmiş. Ayrıca Avalanche Studios , geçtiğimiz günlerde duyurduğu bir bilgide PS4 'e özel bir içerik geleceğini açıkladı. Burdaki özel içerikden bahsettiğimiz olay PS4 platformunda , 30 Kasım 'a kadar konsola özel olarak verilecek olan içerikler ile gelecek. Bu içerikler ise aracınız için modifiye edebileceğiniz 12 kaporta parçalar olacak.



Çıkış Tarihi :01 Eylül 2015

[Resim: gChCHsi.png]
Brothers: A Tale of Two Sons
Brothers : A Tale of Two Sons , hatırlayacağımız üzere daha önceden PC platformunda çıkmıştı. Geçtiğimiz zaman diliminde yeni konsollar için yani PlayStation 4 ve Xbox One için duyurulmuş ve çıkış tarihi açıklanmıştı. Senaryosu mükemmel ötesinde olan Brothers : A Tale of Two Sons 'da iki kardeşin babalarıyla ilgili olan duygusal hikayesini oynuyorduk. Ayrıca oyunun geliştiricisi olan yapımcı şirket Starbreeze Studios , Brothers : A Tale of Two Sons 'un ilerki zamanlarda Android , iOS ve Windows Phone 'de de yer alacağını duyurdu.



Çıkış Tarihi :01 Eylül 2015

[Resim: FJmrmPR.png]
Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls
Yapımcı şirket Spike Chunsoft tarafından geliştirilen Danganronpa Another Episode : Ultra Despair Girls 'de Ultra Yeis Kızlar olarak , robotlar tarafından istila edilen şehri savunuyoruz. Bol aksiyon , savaş ve korku içeren bu oyun sadece Playstation Vita platformunda yer alacak. Oyunun yayımcısı olan Japon şirket Spike Chunsoft tarafından açıklanan çıkış tarihi ise 10 Eylül olarak belirlenmiş. Sadece Playstation Vita 'da kendini gösterecek olan Another Episode : Ultra Despair Girls bakalım ne kadar göze batacak ? Bekleyip göreceğiz.



Çıkış Tarihi :01 Eylül 2015

[Resim: VZimZVf.png]
Xblaze Lost: Memories
İnceleme puanlarından 8'in üstünde bir not olarak başarılı bir performans sergileyen Xblaze Lost: Memories bu performansını oyun severler ile test ederek başarılı bir sonuç almayı hedefliyor. 2D bir oyun olarak çıkışını gerçekleştirmeyi planlayan ve eski nesil konsola+PS vita için çıkış yapacak olması biraz olsun satış kaybına yol açabilir.



Çıkış Tarihi :01 Eylül 2015

[Resim: 3c7wGAc.jpg]
Company of Heroes 2: The British Forces

Company of Heroes serisi son yıllarda başarılı bir strateji oyunu oldu.Şimdi ise serinin 2.oyunu geliyor.İkinci Oyunun ismi Company of Heroes 2 The British Forces olmuştu.Belirtelim The British Forces tek başına oynanabilir bir oyun olarak gelecek. Demek istediğim ana oyunu almanıza gerek yok. Company of Heroes serisinin ikinci oyununda'da İkinci Dünya savaşının kalbini tutacak.Strateji ve tarih sevenlere göre bi oyun.Çoğu olayları tarihle örtüşüyor.Ayrıca oyunun genişme paketinde;
6 kumandan, 15 birim ve 8 multiplayer haritası bulanacak.Oyunda ki rakiplerinizle başka cephelerde, başka kumandanlarla ve daha farklı birimle karşılaşacağız. Oyunun çıkış tarihi 3 Eylül 2015 olarak belirlenmiş.




Çıkış Tarihi :03 Eylül 2015

[Resim: cHMu61T.jpg]
Broken Sword 5: The Serpent’s Curse

The Serpent's Curse 1996'dan beri adventure kategorisine giren oyunlarının temelini oluşturmuş olarak görülüyor. Oyunun yeni serisi yeni bir oyunla tekrardan biz oyun severler ile buluşmaya hazırlanıyor.Serinin 2014'deki çıkan 2. oyunu The Smoking Mirror büyük oyuncu kitlesi yakalayıp adından söz ettirdi.Yeni çıkacak oyun nasıl olur merak ediyoruz.Ve son olarak oyun
Xbox One ve PS4 platformlarına çıkacağı için oyunun yeni nesile uygun olduğu anlaşılıyor..




Çıkış Tarihi :04 Eylül 2015

[Resim: kzsIzH2.png]
Dropsy
Devolver Dijital masaüstü ve mobil platformlar için geliştridiği yeni oyun Drospy oldu. Oyunun konusu sirkte çalışan bir elemanın yangından sonra adı karalanan şefkat dolu palyaçonun hikayesine konuk oluyoruz. Dropsy'de insanlara yardım edip geçmişimizin karanlık sırlarını ortaya çıkarmayı amaç ediniyoruz. Oyun 2 boyutlu görselleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.Bakalım çıkışnı yaptıktan sonra aynı kitleyi üzerine çekebilecek mi sorusu merak ediliyor.Oyunun çıkış tarihi 10 Eylül.Oyunun çıkış yapacağı platformlar Windows, Mac, Linux, iOS ve Android olarak belirlendi.



Çıkış Tarihi :10 Eylül 2015

[Resim: 3weB65R.png]
Super Mario Maker
Super MARİO Maker'ı Nintendo geliştiriyor.Super Mario Maker'da bölümleri oluşturma imkanları biz oyun severlere veriyor.Oyunda bu şekilde ilerliyor. Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World ve New Super Mario Bros. U'nun eşyalarını editörü açıp kullanılabilir hale getirebiliyoruz.Ve Super Mario Maker'da yapabileceğimiz iyi özelliklerden biri haritanızı çevrimiçi açıp diğer kullanıcılar ile paylaşabiliyoruz.Oyunun çıkış yapacağı tarih 11 Eylül 2015.Sadece Wii U platformuna çıkış yapacak.



Çıkış Tarihi :11 Eylül 2015

[Resim: GUxKkwR.png]
NHL 16
EA Kanada firması tarafından geliştirilen buz hokeyi oyunu NHL 16 bu senede kullanıcılar ile buluşuyor. Oyun içinde menajer modunun olacağını söyleyen yapımcı firma ayrıca oyuncu duyguları ve yapay zekanın üst düzeyde olduğunu dile getirdi. PS4 ve Xbox One için yeni nesil olarak çıkış yapacak olan oyun PlayStation 3 ve Xbox 360 için NHL: Legacy Edition adlı bir sürüm ile eski nesil olarak kullanıcılara sunulacak.



Çıkış Tarihi :17 Eylül 2015

[Resim: WargTFs.jpg]
Pro Evolution Soccer 2016
Oldukça iddialı bir çıkış yapmayı planlayan Pes 2016 için geri sayım başladı. KONAMI firması tarafından geliştirilen ve 10 yılı aşkın bir süredir kullanıcılar ile buluşan Pro Evolution Soccer, 2016 yılında'da oyun severleri yalnız bırakmadı. Pes 2016 görevlisi (yapımcısı) Adam Bhatti, Oyuncuların yapay zekaları oldukça üst seviyede olacak ve oyuncuların duygularını çok net bir şekilde ifade edebileceklerini açıkladı. Ayrıca oyunda bir çok yenilik olacağını açıklayan Adam Bhatti Pes 2016'nın bomba gibi geleceğini açıkladı.
Çıkış Tarihi :17 Eylül 2015




[Resim: JRh0OiE.jpg]
FIFA 16
Efsane futbol serisi FIFA'nın yeni oyunu FIFA 16 çıkışını yapmaya hazırlanıyor. ''Grafiksel açıdan bir gelişme yok'' denilsede, kadın futbol takımları, yeni lisanslı stadyumları, geliştirilmiş oynanışı ve Türkçe Dil Desteği ile FIFA 16 bomba gibi geliyor. Spor Toto Süper ligin olacağını tekrardan hatırlatalım.



Çıkış Tarihi :22 Eylül 2015

[Resim: Xh5gvMO.jpg]
Bağımsız yapımcı Frictional Games tarafından geliştirilen SOMA önümüzdeki ay çıkışını yapacak oyunlar arasında. Bilim kurgunun ön plana çıktığı SOMA, bir su altı tesisinde geçecek. Grafikleri ve atmosferi kusursuz olan oyunda herhangi bir silah kullanmaksızın, sadece kaçarak korku içinde hayatta kalmaya çalışacağız.



Çıkış Tarihi :22 Eylül 2015

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER Kalp - Sevgi
Teşekkürler...
(01.09.2015 21:37)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler...
Önemli değil Gülümseme
Referans URL