Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Windows 10'da Oynanması Mümkün Olmayan Korsan Oyunlar Belli Oldu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: Yldv9a.jpg]

Windows 10 korsana geçit vermiyor. Güvenlik protokollerini iyice sertleştiren Windows 10’da oynanması mümkün olmayan korsan oyunlar belli oldu.

Windows 10 üzerinde SafeDisk ve SecuRom DRM sistemleri kırılmış korsan oyunların hiç biri oynanamayacak. Microsoft güvenlik departmanı sözcüsü Boris Schneider’ın yaptığı açıklamaya göre Windows 10 işletim sistemi, eski kopya koruma sistemlerine sahip olan oyunların hiç birini çalıştırmayacak. SafeDisc ve Securom DRM’in bazı sürümlerini barındıran bu oyunları Windows 10’da çalıştırıp oynamak mümkün olamayacak.

Bu tip sistemler kullanan oyunların başında ise Grand Theft Auto III, Battlefield 1942, The Sims, Microsoft Flight Simulator 2004 geliyor.

Ancak Microsoft işi bu kadar gevşek bırakmayacağını “.exe” dosyalarının da taranarak, yeni nesil korsan kopyalarında engelleneceğini de söyledi. Bu durumda çok yakın bir zamanda Windows 10 işletim sistemi üzerinde SafeDisc ve Securom DRM dışında diğer sitemlerinde engellenebilmesi mümkün olacak.

Windows 10 şimdilik “no-CD” yaması kullanan korsan oyunları kesinlikle engelliyor. Microsoft oyun telif hakları koruma protokolünü çok yakında daha net açıklayacak.
dostum snn için yakın zamanda windows 10 yukleyip elimderki tüm oyunları çalıştıracağım Açık Ağızlı Gülümseme gta5 bf hardlıne ghosts dırt rally gibi oyunlar dahil Açık Ağızlı Gülümseme
(29.08.2015 15:33)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dostum snn için yakın zamanda windows 10 yukleyip elimderki tüm oyunları çalıştıracağım Açık Ağızlı Gülümseme gta5 bf hardlıne ghosts dırt rally gibi oyunlar dahil Açık Ağızlı Gülümseme
arama motoru: windows 10 crack dfjklşi Açık Ağızlı Gülümseme
Windows kuyusunu kazıyor haberi yok Kararsız
(29.08.2015 16:30)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Windows kuyusunu kazıyor haberi yok Kararsız

sırf dx 12 için yoksa 7 den vazgeçmem Açık Ağızlı Gülümseme
FIFA 15 acilmiyodu bende orjinal olsa acbilirdi belkide [emoji14]

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saçmalık zaten yeni çıkardığı işletim sistemleri yeteri kadar talep görmüyorken böyle bir engel konarak sunulması aptalca.
iyide benim windows 10 da korsan Açık Ağızlı Gülümseme ou napcazz Gülümseme
fantom 8 çıktıktan sonra zaten 10un çıkması saçma
çalışıyo yalan haber Açık Ağızlı Gülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL