Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: GTA 6 Haritası Dudak Uçuklatıyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
2013'te satışa sunulan ve devasa haritasıyla oyunculara eşsiz bir açık dünya deneyimi sunan GTA 5'in devam oyunu GTA 6'nın haritası dudak uçuklatıyor. İşte detaylar
[Resim: intro1436518566.jpg]
2013 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulan GTA 5, devasa haritasıyla açık dünya oyunlarına yeni bir boyut kazandırmıştı.

Oyunculara eşsiz bir açık dünya deneyimi sunan Rockstar bir sonraki GTA oyunuyla limitleri sonuna kadar zorlamayı hedefliyor.

GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 hakkında ortaya çıkan son söylemlere göre, oyunun haritası bütün Amerika'yı kapsayacak kadar büyük olacakmış. Bu haritada bazı şehirler oyuna birebir aktarılırken, bazılarında ise kısmı alanlar birebir aktarılarak, burada geçen görevleri yapmamız sağlanacakmış.
[Resim: 1-1436518655.jpg]
Tabi ki şunu da belirtelim. Aynı serinin diğer oyunlarında olduğu gibi GTA 6'da da şehir isimleri GTA dünyasına özel olacak. (Los Santos, Vice City, Liberty City vs.)
[Resim: 2.png]
Rockstar'ın genel itibari ile seri oyunlarının arkasına birde ara oyun eklediğini düşünürsek, (GTA 3 - Vice City/San Andreas, GTA 4 - Liberty City gibi) GTA 6'nın yayınlanması için önümüzde en az bir 4 senelik zaman dilimi olduğunu söylemek mümkün.

:: Sizce en iyi açık dünya temalı oyun hangisi?
Vice City, Liberty City, Los Santos'dan sonra America, Earth, Mars, Venüs, Solar System, Universe

Adamlara hemen 5-6 tane daha oyun haritası buldum Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL