Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: FIFA 16'dan Yeni Özellikler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Her ne kadar FIFA 15'e göre çok fazla bir yenilik ile karşımıza çıkmayacak olsa da, yeni özelliklerin ve iyileştirmelerin yer aldığı FIFA 16'da bakalım bizleri neler bekliyor?
[Resim: fifa16_xboxone_ps4_gamescom_rmvatl_lr_wm-672x372.jpg]
Futbol severler tarafından yılın merakla beklenen futbol oyunu FIFA 16'da yeni özelliklerin ve karşımıza çıkacak yeni detayların tanıtıldığı yeni bir fragman yayınlandı.

EA Sports'un Youtube hesabı tarafından yayınlanan videoda başta oyuncuların görünüşleri ve oyun sesleri olmak üzere birçok detaya değiniliyor.
[Resim: asnovidadesde_1242984.jpg]
[Resim: asnovidadesde_1242984.jpg]
Video içerisinde oyuna eklenecek yeni stadyumlarla birlikte maç öncesinde karşımıza çıkacak yeni maç ekranı tasarımlarına ve oyuncu istatistiklerinin gösterildiği görüntülere yer veriliyor. Ayrıca hatırlanacağı üzere E3 2015 konferansında FIFA 16'nın daha iyi bir yapay zeka sistemine sahip olacağına değinilmişti. Yayınlanan yeni videoda da spikerlerin daha mantıklı ve akıcı sunum yapmaları ise bu özelliğin doğrulunu oldukça güçlü kılıyor.

Yukarıda belirttiğimiz detayların yanı sıra FIFA 16'da 900'den fazla takım tezahüratı ve 450'den fazla da yeni diyalog oyuncuların beğenisine sunulacak.




EMEĞE SAYGI Göz kırpma
Referans URL