Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dünyanın İlk Sanal Gerçeklik Oyun Merkezi Avustralya’da Açıldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: dunyanin-ilk-sanal-gerceklik-oyun-merkez...05x290.png]
Son birkaç yılın en fazla merak edilen ve ülkemizde çok fazla kullanım alanının bulunmadığı sanal gerçeklikle ilgili ilk ‘oyun’ odaklı proje Avustralya’dan çıktı.
Sanal gerçeklik, son birkaç yılın en çok merak edilen ve kullanılması için can atılan teknolojik ürünlerden bir tanesi. Henüz dünya genelinde kullanım alanı yaygınlaşmamışken Avustralyalı oyun severlerin heyecandan kalbini güm güm attıracak bir haber geldi. (biz de buradan imrene imrene haberini yapalım zaten) Zero Latency adında açılan oyun merkezi, sanal gerçekliğin kullanılmasına olanak sağlıyor.

Oyun merkezi yaklaşık 400 metrekarelik bir alana sahip. Alanda 129 adet PlayStation Eye kamerası ve sırt çantanızda Alienware Alpha PC bulunuyor. Tabii gözünüzde de sanal gerçeklik gözlüğü (Oculus Rift DK2). Şimdilik 6 kişilik ekipler halinde oynanabilen alanda ekipmanlarınızla sanal dünya içerisinde gezinerek düşmanlarla savaşabiliyorsunuz.
[Resim: logo11.jpg]
Şu ana kadar resmi olarak açılan ilk sanal gerçeklik oyun merkezi olan Zero Latency dışında benzer projelerin de geliştirildiği biliniyor. Bakalım ülkemizde böyle bir oyun merkezini ne zaman görme şerefine ulaşacağız.
[Resim: 1200_640_1000.jpg]
İnşallah Daha Güzel Oyunlarla Ve Daha GÜZEL Gerçeklik Oyunlarıyla Karşılaşırız
EMEGE Saygı Süper
Bu kadar uğraşmışlarda bu oyunun grafiği nedir yav Kafası Karışmış
aynen grafik önemli oyunun 3 önemli kriteri var hikaye kalite grafik kişiden kişiye önceliği değişir ama bn survıval de bunların hiçbiri olduğunu düşünmüyorum .
Referans URL