Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: FIFA 16'da Süper Ligin En Güçlüsü Kim?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ZVE5Az.jpg]

FIFA serilerine geçen sene eklenen Türkiye Süper Ligi'ne bu sene Türkçe desteği de ekleyen EA Sports, FIFA 16'daki TSL oyuncularının değerleri de açıkladı.


Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene çıkan FIFA 15'in en sevindirici yanı Türkiye Süper Ligi'nin de oyuna dahil olmasıydı. FIFA 16 ile beraber kadın futbolunu da ekleyen EA Sports, ayrıca Türkçe dil desteğini de ekleyerek Türk kullanıcıları oldukça sevindirdi. Daha önce sizlere buradan aktardığımız gibi FIFA 16'nın en iyi oyuncuları listesi sonrası merak konusu olan ise ülkemizdeki oyuncuların güç durumları idi.

Bu da bugün itibariyle belli oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre de bu seneki FIFA'da Türkiye'deki en güçlü oyuncu 85 puan ile Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin Van Persie oldu. 84 puanla Galatasaray'ın bel kemiği Wesley Sneijder takip ederken, 83 puanda da dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera bulunuyor.

[Resim: ZVE5A0.jpg]

Devamında ise 82 ile Nani, 81 ile Eto'o, 80 ile Gökhan Töre, Onur Kıvrak, Diego, Volkan Demirel ve Cardozo, 79 ile Melo, Sow ve Burak Yılmaz, 78 ile Sosa, Chedjou ve Bruno Alves, 77 ile Podolski, Semih Kaya, Selçuk İnan ve Mehmet Topal yer alıyor.

[Resim: J4lVXq.jpg]
Diğer oyunculara yukarıdaki görselde bakabildiğiniz oyunda genel olarak bakıldığında Galatasaray'ın ilk sırada olabileceğini, ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın geleceğini düşünüyorum. Tabii bu üç takımın değerleri oldukça yakın olacaktır.
Ooo Galatasaray doldurmus Gülümseme
Aslan her zaman güçlü ya zaten Açık Ağızlı Gülümseme
Arda turan olaydı :/


Sent from my iPhone using Tapatalk
Referans URL