Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rainbox Six Siege'in Çıkış Tarihi Ertelendi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 0k1vJo.jpg]

Tom Clancy'nin merakla beklenen oyunu Rainbow Six Siege'in, kooperatif oyun modunun geliştirilmesi adına çıkış tarihi ertelendi.

Tom Clancy, Soğuk Savaş döneminde yazdığı askeri, politik ve polisiye eserlerle ünlenen bir yazardır. Yazar olmasına rağmen, bugüne kadar çoğumuzun oynadığı ve hepimizin oynaması gerektiği, başta Splinter Cell ve Rainbow Six serilerinin bulunduğu birçok oyunun danışmanlığını yapmıştır.

Tom Clancy'nin en iyi serilerinden birisi olan Rainbow Six, yeni oynu "Rainbox Six Siege" ile karşımıza çıkacak. Oyunun normal çıkış tarihi 13 Ekim olarak kararlaştırılmıştı fakat yapımcı şirket Ubisoft'un bugün yaptığı açıklamaya göre oyunun çıkışı 1 Aralık'a ertelendi.

[Resim: DRPz0l.jpg]

Ubisoft'un blogdan açıkladığına göre bu gecikme kooperatif oyun modunun geliştirilmesi adına kasıtlı yapılmış bir gecikme. Oyun takım çalışmasına dayalı ve bu mod için ayrı bir emek sarfettiklerini açıklayan Ubisoft, gecikmenin nedeninin kooperatif moduna daha fazla silah, daha çok stratejik seçenek ve daha dengeli cihazlar koymak olduğunu bildirdi.
Rainbox Six Siege, Platstation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilecek.

Not: Resimler gözükmediği için hizliresime upload edilmiştir.
Referans URL