Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Need for Speed'i Oynayabilmek İçin İnternet Bağlantısı Şart!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: adQrZvs.jpg]

Electronic Arts'tan gelen NFS açıklaması birçok kişi tarafından tepki çekiyor. EA'ye göre Need for Speed oyunu sürekli olarak internet bağlantısı gerektirecek!


Sizlere Gamescom oyun fuarında bizzat deneyip kendi görüşlerimizi aktardığımız Need for Speed, EA standında FIFA 16'dan bile fazla ilgi görerek Electronic Arts tarafındaki en dikkat çekici oyundu. Şahsen oldukça beğendiğim ve NFS denildiğinde ilk akla gelen Underground'a bir geri dönüş içermesi ile yarışseverleri oldukça heyecanlandıran yeni Need for Speed için EA'den üzücü bir açıklama geldi.

Electronic Arts'ın kendi lansmanında tam detay vermese de "Çevrimiçi oynanma" durumu olacağını belirtmişti. Ancak bu sadece online oynama değil "Sadece online oynayabilme" olduğu ortaya çıktı. EA'den yapılan açıklamada NFS'nin sadece internet bağlantısı olduğunda oynanabileceği belirtildi. Bu da demek oluyorki bir Wi-Fi ağına veya LAN bağlantınız olmadan bu güzelim oyunu oynayamayacaksınız.

Oldukça beğendiğimiz ve anlata anlata bitiremediğimiz oyunun daha oynanabilir olması sebebiyle ve daha iyi olması için bu özelliğin eklendiği söyleniyor olsa da bir kesim de bunun Torrent ve crack gibi uygulamaların yapılamaması adına seçildiği söyleniyor. Ancak o kadar parayı verip alacak kişiler de sürekli internet bağlantısına ihtiyaç duyacak olması da oldukça eleştiri yağmuruna tutulmasına yol açıyor.

Need for Speed'in online modunda oynanış zevkli olacak bunu kabul ediyoruz. Fakat NFS'nin hikaye modunda da internet bağlantısı gerekmesi ülkemiz koşullarını düşününce çok saçma geldiğini belirtmek istiyorum.
Hmmm... bilgi için teşekkürler
ben teşekkür ederim
peki oyun sadece internet portalı üzerinden mi satışa çıkacak steam orıgın gibi yani korsanı çıkamaz mı ?
belkide korsan çıkarmasınlar diye bi çözüm aramışlardır Açık Ağızlı Gülümseme
Olabilir.The Crew de öleydi buna benzer sistem e sahip kendi dünyanda başka oyuncular da dünyana dahil olabiliyordu.Yarış filan yapabiliyorsun.Bu tür olursa NFS nin ömrü çok uzar Gülümseme.
the run negüzeldi yahu tek günde bitirdim Açık Ağızlı Gülümseme
The Crew yazacakken yanlışlıkla The Run yazmışım Gülümseme.Sayende düzelttim mehmet sağolasın.
Referans URL