Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Steam Satın Alma Sorunu [ ÇÖZÜLDÜ ]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar ben steam dan 50 tl cüzdan kodu alcaktım mobilden alırken sorun çıktı daha sonra paypaldan almayı deneyince uyarı çıktı zaten devam eden işleminiz var dedi ve satın almadı yardımlarınızı bekliyorum.
Steam paypal desteklemiyor diye biliyorum.Steam da ise vodafone hattı desteklemiyor malesef.
Master Card üzerinden alıyorum ama yanlışlıkla mobil seçeneğe tıkladım profilimde beklemede gözüküyor oyüzden card la alamıyorum o eşyayı. Beklemede olan ürünü nasıl iptal ederim onu soruyordum.
Steam da sağ üstte isminin üstüne tıkla.Hesap detayları kısmında bulabilirsin.Orada satın al diyip alamadığın ürünü iptal edebilirsin.
iptal et seçeneği yok ? http://i.hizliresim.com/zV54kB.png
Üstüne tıkladımdada iptal seçeneği yok
Orada bir şekilde iptal ediliyor aynı sorunu ben de yaşamıştım.Belki değişmiştir şuan bilemem Gülümseme.Hesap detaylarından Satın alma geçmişini görüntüle kısma baktın mı?
Steam Arayüzü değişti için artık Satın alma geçmişini görüntüle dediğimde bu çıkıyor
Arkadaşlar sorun çözüldü. Konu Kilit demeden önce nasıl çözdümü anlatayım hemen arkadaşlar hesap bilgilerinizd satın almaya çalıştınız şey beklemedeyken iptal edemeseniz bile 1 gün beklerseniz kendilinden iptal ediyor. Baktınızda beklemede gözükebilir ama siz onu takmayın Açık Ağızlı Gülümseme 1 gün sonra sorunsuz alışverişinizi yapabilirsiniz

________________-
Konu Kilit
Referans URL