Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fuse - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: jOrL6kx.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Fuse - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:7.33 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
FUSE adı verilen yeni nesil enerji kaynağı ölümcül güçlerin eline geçince, CIA elite bir takım olan Oversitrike 9u göreve çağırır. 3 takım arkadaşınızla birlikte bu hırsızlığın arkasındaki kötü güçleri bulun ve yok edin.


Tek-kişilik ve Çok kişili oyun modları: İster tek kişi, ister online olarak 3 arkadaşınız ile birlikte görevleri tamamlama seçeneği.
Ölümcül Takım Oyunu: 4 farklı Overstrike karakteri arasında geçiş yaparak eşsiz LEAP teknolojisiyle farklı silahlar ile farklı kombinasyonlar yaratın. FUSE puanları kazanarak silahlarınızı geliştirin.
Gizli AlienTeknolojisi: FUSE adı verilen, uzaylıların kullandığı enerji kaynağı birçok yoldan doğal dünyevi maddelere dönüşebiliyor. Bu gücü kim kontrol ederse sınırsız bir güce sahip olacak.
Deneysel Silahlar: Overstrike 9 Ajanları herbiri geliştirilebilir FUSE teknolojisi ile yaratılmış farklı silahlara sahipler. Bunları birleştirerek düşmanlarınıza daha büyük zararlar verebilirsiniz.
Sınıf Bazlı Karakterler: Her Overstrike 9 Ajanını kendi sınıfında geliştirebilirsiniz. Durdurulamaz güç Dalton Brooks, Gizlilik Ustası Naya Devaraux, Keskin Nişancı Jacob Kimble ve Sağlık Uzmanı Isabelle Sinclair.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: NDv2tGE.jpg]
[Resim: tioqch9.jpg]
[Resim: HfRD4kW.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunu oynamak için Xbox'da LT+3 (XGD3 / 16203) özelliğine sahip olması gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
teşekkürler
Referans URL