Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Army of Two: The Devil's Cartel - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Hm7AA0Z.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Army of Two The Devils Cartel - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 8.14 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
İlk iki Army of Two idare eden yapımlardı. Serinin üçüncü oyunu olan The Devil’s Cartel de bunun ötesine geçemiyor.

Hikayeyle başlayalım. Paralı asker olan kahramanlarımız, her paralı asker gibi dövmeli, yapılı, yüzler gözleri çizik yara bere içerisinde tiplerdir. Meksika’ya siyasi bir esiri, uyuşturucu çetesinin elinden almak için işe koyulurlar. Çok tipik öyle değil mi? Ya oyun geliştiriciler bizle dalga geçiyor, ya da artık ellerinde sağlam senaryolar kalmadı.

Meksika denince akla

Meksika demişken biraz çevreden bahsedelim. Oyun, neredeyse renk paleti birbirinin aynısı olan ve Meksika olduğu iddia edilen çeşitli haritalarda geçiyor. Bazen bir madende, bazen şehrin göbeğinde, bazen lüks bir otelde, bazen de genel olarak herhangi bir özelliğini belirtmemize gerek olmayan bir yerde geçiyor. Tüm bu alanlar, oyuna oldukça ruhsuz bir şekilde eklenmiş. Etrafta canlı ve dinamik olarak tek gözüken şey, bazen polis arabasının kırmızı-mavi lambası, bazen de sizin attığınız el bombası. Onun dışında panikten ne yapacağını bilmeyen, hiç eğitim görmediğini düşündüğümüz uyuşturucu çetesi elemanları var. Bu beyaz atlet, esmer ten, elde AK-47 arkadaşlar, o kadar gerizekâlılar ki, siz onları rahatça vurabilesiniz diye saklandıkları yerden çıkıp bir sonraki mevziiye kadar deli gibi koşuyorlar. Peki, neden bunu yapıyorlar? Yapay zekâ tamamen aptal mı?

Evet, yapay zekâ aptal. Ancak onlara da hak vermek gerekiyor da. Army of Two: The Devil’s Cartel’deki mevzi alma sistemi, oldukça sinir bozucu. Oyunu Xbox 360’ta denedim ve rehber bölümünde “A” tuşuyla mevzi alındığını öğrendim. Ancak mevzi almak için önce o mevziiyi seçmek ve arından A tuşuna basmak gerekiyor. Bu da siz ateş altındayken oldukça vakit kaybettiriyor ve yaralanmanıza, hatta ölmenize neden oluyor. Hal böyle olunca yapay zeka arkadaşlara da hak vermemek elde değil.

Tamam, şimdi buldum

Army of Two, isminden de anlaşılacağı gibi oyunu ekran ikiye bölünerek arkadaşınızla oynamanıza imkan tanıyor. Ancak hiç arkadaşınız yoksa ve alabildiğine asosyal bir insansanız, bilgisayarınız size eşlik ediyor. Ancak bu eşlik etme, oyununuza büyük etkilerde bulunmuyor. Yanınızdaki adama “Git kapıyı aç”, “Ağır makinalıya geç”, “Eğileyim de üzerimden çatıya çık”, “Bana iki ekmek bir de süt al” gibi komutlar verebiliyorsunuz. O da bunları uyguluyor. Onun dışında etrafa ateş ediyor, onu da etmeyecekse zaten…

Peki toplamda 7 saatlik bir oynanışla bitirebildiğiniz Army of Two: The Devil’s Cartel, bizlere ne vaat ediyor? Öncelikle oyunda her bir kısım bitirdiğinizde aldığınız paraların toplandığı, hangi olaylardan ne kadar para kazandığınızı gösteren bir ekran çıkıyor. Bu ekranın ardından isterseniz yeni giysiler, maskeler ve silahlar satın alabiliyor, bunları bir sonraki bölümde kullanabiliyorsunuz. Ancak bunun oyuna direkt olarak bir etkisi yok. Açıkçası herhangi bir silah değişikliğinde bulunmadan bir sürü bölüm geçebildiğimi gördüm. Adamlarımızın “Overkill” adı verilen bir özellik dışında farklı bir özelliği bulunmuyor. Bu özellik siz ve takım arkadaşlarınız adam öldürüp puan topladıkça ekranda sağ tarafta bulunan barı dolduruyor. Bar tamamen dolduğunda ise “Overkill”i açıp bir süreliğine ölümsüz oluyorsunuz ve kurşunlarınız patlayıcı bir özellik kazanıyor. Yani Overkill, sizi bir süreliğine Rambo yapıyor. Ama neden yapıyor, nasıl yapıyor bu kısım net değil. Bunun dışında en iyi taktiği size gösteren, şarjlı bir aletiniz de var. Ancak bu aleti hiç kullanmadan da ilerleyebilirsiniz –ki öyle de oluyor. Tüm bu özellikler dışında oyunda farklı bir olay yok. 7 saat boyunca durmadan adam öldürüyorsunuz, öldürüyorsunuz ve öldürüyorsunuz. Bu kadar.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: 3H5fm2A.jpg]
[Resim: mO0rBIj.jpg]
[Resim: kbnEBg5.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
XBOX' un LT 3.0 (XGD3 / 15574) özelliği olması gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL