Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Laptop Tercihi 4 Laptop Arasında Kaldım ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Aşağıdaki linkdeki laptoba bi baksanız. Nvidia geforce gtx 960 4gb ekran kartı var fiyatıda iyi. Acaba oyunları iyi çalıştırır mı ?

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-xce...ebook.html
(04.08.2015 21:40)ismaildogu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aşağıdaki linkdeki laptoba bi baksanız. Nvidia geforce gtx 960 4gb ekran kartı var fiyatıda iyi. Acaba oyunları iyi çalıştırır mı ?

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-xce...ebook.html
Bütçen yetiyorsa hiç düşünmeden al Gülümseme Exper'e güvenmiyorumda özellikler iyi Gülümseme
İyi gibi ancak malzeme kalitesi ve markası exper bu konuda tereddütlüyüm.Yakından baksan çok daha iyi olur kanımca laptop a.Videoları varsa incelemeleri varsa uzunca bir araştır derim olumluysa almayı düşünebilirsin.
Valla PC Cagiliyim Açık Ağızlı Gülümseme
neden laptopta inat ediyosunuz masaüstünün 3/1 performansı ancak verir 3500 tl bütçe ile mükemmel bi masaüstü alınır !!!
3/1 performans vermez.
GTX 960m ekran kartı oyunları genel olarak high ve ultra da açar.
Bana soracak olursan eğer bütcen okadar iyiyse kesinlikle masaüstü bilgisayar alman 5000 tlye çok iyi bir bilgisayar alabilirsin eğer fiyat önemli değilse 7000 tlye oyun canavarı alabilirsin. Ama illa laptop alacam diyorsan...

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_d...cXT9LRReW0

Masaüstü istiyorsan eğer...
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-g30a...tml?srt=PU

Ama tabiiki masaüstünü asla hazır şekilde almanı önermem o link sadece sevdiğim güzel bir bilgisayar olduğu için yolladım masaüstü alacaksan kesinlikle toplama yapacaksın... Karar senin yinede.
Buradan gtx 970m ile gtx 980m ekran kartın performansına bakabilirsin.FPS kesin olmayabilir yaklaşık değerler olabilir belki daha yüksek fps de alabilirsin bazı oyunlarda.örn: benim ekran kart a da baktım oradakinden daha yüksek bir fps almıştım.Belki öle de olabilir Gülümseme.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeFo...694.0.html

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeFo...692.0.html
Ben bunu diyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge70-...b-w81.html 128SSD en önemli özelliklerden birisi. PC açılış hızı kötü olunca ve normal düzeyde kasınca oyunun ne anlamı varki.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL