Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Opel Astra'dan Canlı Görseller Geldi.!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: yeni-opel-astra-dan-canli-gorseller-geldi-705x290.jpg]
Opel'in en fazla satan, Opel dendiğinde ilk akla gelen modellerinden olan Astra, yeni ve keskin hatlara sahip modeli ile ilk kez canlı olarak görüntülendi.

Bu arada haberimize başlamadan hemen önce belirtmekte fayda var; gerek başlıkta gerekse haber içinde ''canlı'' kelimesini kullanmamızın sebebi, fotoğrafların bizzat aracın gerçek haline ait oluşu. Önceden yapılan haberlerde kullanılan ve internette dolaşan görseller, bilgisayar ortamında oluşturulmuş görsellerdi. Şimdi ise Astra baya kanlı canlı karşımızda durmakta.
[Resim: 1(144).jpg]

[Resim: 2016-opel-astra-ilk-defa-canli-olarak-fo...landi8.jpg]

Yeni Astra'da en dikkat çeken özellik, Android Auto ve CarPlay uyumlu olması. Astra'nın bu sistemlere sahip olmasının arkasındaki neden ise General Motors. GM, bir süre önce yeni üretilen araçlarda Android Auto ve CarPlay desteğinin olacağını açıklamış, bu bağlamda da karşımıza ilk olarak Chevy çıkmıştı. Şimdi benzer sistem General Motors'a bağlı olan Opel'in, yeni Astra'sında da geçerli durumda.

[Resim: 2(130).jpg]

1.0 litre, 1.4 litre ve 1.6 litre biturbo olmak üzere 3 çeşit benzinli motor seçeneği bulunan yeni Astra'nın bu motorlarının güçleri sırasıyla; 115 HP, 140 HP ve 195 HP. Bunların yanı sıra 2.0 litre CDTI dizel motor seçeneği bulunduran Opel'in bu motoru da 195 beygir güç üretmekte.

2016 model Astra'nın Eylül ayında Frankfurt'ta düzenlenecek otomobil fuarında görücüye çıkması bekleniyor.
[Resim: 8(26).jpg]

[Resim: 9(16).jpg]
Referans URL