Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: GM Discovery Hatası!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selamun Aleyküm arkadaşlar.Benim GM Discovery telefonum var wi-fi açıyorum sonra kuzenle messengerden konuşuyorum bazen 30dk bazen 1 saat bazende 1.30 saat.wi-fi açık olduğu halde bu dakikalar sonra bağlantıyı kesiyor ama telefonun wi-fi açık modemdede sorun yok neden acaba çözüm varmı buna sorun lazım kuzenle konuşurken kapanıyor gidiyor.
Ne kadar mesafedesin wifi ile?
Bende de oluyor. Peki telefon orjinal mi? Benimki orjinal olmadığı için bazen bağdaştıcı nete bağlı oluyor ama almıyor. Teli kapayıp dinlendirince düzeliyor.
telefonu sıfırlamayı dene
Hoppala canavar kullanma çakma telefon ciddiyim geleceğin körelir Açık Ağızlı Gülümseme kardeşim sana önerimse şu telefonun ayarlarına gir yedekle ve sıfırla var orda tıkla telefonu fabrika ayarlarına döndür herşey telefonu ilk aldığın gbi olacak Göz kırpma
Napalım 2.el aldık. Sonradan anladım telefonun ojinali 2GB RAM var. Bu tlede 464MB. Bari 512MB yapar adam. Açık Ağızlı Gülümseme
Öncelikle telefonum orjinal ve kaç kere fabrika ayarlarını sıfırla yaptım olmassa yine yaparım sıkıntı yok .Birde wi-fi ile mesafem çok yakın 10 cm felan zaten modemin yanında bağlanıyorum çözüm yokmu ?
Referans URL