Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lost Planet 3 - [XBOX360] - [iMARS] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: nLBMdY3.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Lost Planet 3 - [XBOX360] - [iMARS] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 8.14 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Lost Planet serisine kişiliğini veren zorlu ve öngörülemeyen şartlar, her zamankinden daha sert bir şekilde geri geliyor. Lost Planet 3 ile geleceği önceden gören gezegen ve E.D.N. III kolonisinin geçmişi hakkında yeni gerçekler ortaya çıkmakta.

Lost Planet 3, E.D.N. III'te zorlu ve kârlı bir kontratı yerine getirmek adına Dünya'yı terk eden bir rig pilotu olan Jim Peyton'ı oyuncularla tanıştırıyor. Venüs'ü kolonizasyona hazır hale getiren Neo-Venus Construction (NEVEC) için çalışan Jim Coronis üssündeki dost birliklere katılır ve daha önce ayak basılmamış toprakları incelemeye ve gezegenin enerji kaynağından, Termal Enerji'den örnekler almaya başlar.

Var olan Termal Enerji rezervleri tükenmeye başlayan NEVEC'in kaderi Coronis görevinde doğal enerji kaynağının keşfedilmesine bağlıdır. Bunun büyük getirileri olacağını ve onun için erken eve dönüş anlamına geleceğini düşünen Jim, zorlu çevre şartlarını ve tehlikeli Akrid'i göze alarak yola koyulur.

Evden uzaktaki bir ev rolü gören ve Jim'i saha görevlerinde destekleyecek çeşitli envantere sahip hizmet rig'i Jim'i güvende tutmakta ve kontratın yerine getirilmesi için hayati bir önem taşımanın dışında sürekli değişim gösteren iklime karşı da koruma sağlamakta.

Çeşitli multiplayer modları ve bütünlüklü tek kişilik tecrübesi ile Lost Planet 3, Lost Planet evreninin daha derinlerine inmekte, E.D.N. III'ün eşsiz ve dinamik çevresindeki gizli gerçekleri ortaya çıkarmakta.

Efsane seri Lost Planet 3 ile her zamankinden daha tehlikeli ve dinamik şekilde köklerine geri dönüyor!

Her şeye rağmen cesur:
Maaşını alıp evine, ailesinin yanına dönmek için tehlikeli koşullarda çalışan işçi Jim rolünde oynayın.

Evinden uzakta: Rig sayesinde kendinizi düşman Akridlerden ve E.D.N. IIIteki ani kar fırtınalarından koruyun. Hayatta kalabilmek için düşmanlarınızı uzaktan yakalayabilen vinç, her büyüklükteki düşmanı yok edebilen delgi gibi çeşitli ekipmanlarla donatılmış olan Rigi nasıl kullanacağınızı öğrenmelisiniz.

Oynanış çeşitliliği: İster ekstrem koşullara yaya olarak kafa tutun, ister birinci şahıs savaş sahnelerinde Rigin güvenli ortamından faydalanın.

Fırtınalı hava: E.D.N. IIIün sürekli değişen hava sistemi, adapte olmanızı gerektiren çok farklı ortam koşulları yaratacak.

Heyecanlı, sinematik deneyim: Unreal Engine 3 kullanan Lost Planet 3 oynanışa etki eden etkileyici ve benzersiz araziler sunuyor.

Acımasız düşmanlar: Akridler daha büyük ve daha öfkeli olarak geri dönüyor. Yeni SpitterAkrid, Jimi zehriyle ve dev iğnesiyle haklayabilen, akrep benzeri bir yaratık.

Yalnız Gezegen: Lost Planet 3 oyuncuların Lost Planet dünyasındaki deneyimlerini geliştirecek bir çok çoklu oyuncu moduna da ev sahipliği yapacak.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: hoWro7u.jpg]
[Resim: F0BEntE.jpg]
[Resim: A2yhoeQ.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunu oynamak için Xbox'da LT +3.0 (XGD3 / 16202) özelliğine sahip olması gerekmektedir.

[dosyaid]3909[/dosyaid]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Link Yenilendi.
Referans URL