Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Windows 10 RTM Sürümü Neredeyse Hazır!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Zr9hmu3.jpg]

Windows 10’un, aylar süren test aşamasından çıkmasına sayılı günler kaldı. Microsoft ise çoktan RTM sürümü için ilk adayını buldu. Yeni 10176 sürümü, bu Perşembe resmen imzalanabilir. İmzalandığı takdirde 10176, resmi olarak Windows 10’un RTM sürümü olarak dağıtılacak.

10176 sürümü buildfeed‘de RTM adayı olarak listelendi ve Windows 10 için ilk RTM adayı böylelikle belli oldu. Eğer 10176 sürümü önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan testlerden geçerse, Microsoft tarafından resmen imzalanacak ve RTM statüsüne kavuşacak. Yani bu hafta sona ermeden Windows 10’un final sürümü belli olabilir.

RTM ibaresi, kısaca ürünün kullanıma hazır olduğunu belirtir. Önceki Windows’larda RTM, işletim sisteminin nihai sürümü olarak sunulurdu. Ancak Microsoft’un izlediği Windows as a Service (WaaS) politikası, Windows 10’a sürekli yeni özellikler katacağı için, Windows 10’un RTM sürümü, sadece kullanılmaya hazır Windows sürümü niteliğinde olacak.

Microsoft’un imzalama işlemi, kısaca RTM adaylarının kontrolden geçmesi ve sorunsuz sürümlerin çalışanların oylarıyla belirlenmesi adımlarından oluşuyor. Oyların çoğunluğunu alan sürüm, RTM seviyesine yükseliyor ve yeni bir sürüm numarasına kavuşuyor. Verilen yeni sürüm numarası da genelde hem 16, hem de 100 ile bölünebilen bir sayı olarak belirleniyor.

ALINTIDIR!
Referans URL