Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Prototype 2 [SKIDROW] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Saol Kardeşim
Merhaba Arkadaşlar,
Failed to save data sorunu alıyorum. Oyun Save etmiyor. kurulumu gösterildiği gibi yaptım. Ne yapmalıyım. Yardım ederseniz sevinirim.
Teşekkürler...
indirdim video da yaptigin gibi yaptim aynen.Acinca ca bilgesayrda XINPUT1_3:dll olmadigi icin yeniden yükleyin diyo yaptim gine olmadi admin yardm lütfen hataya ok dedigimde error veriyo MainWin32 diye
Nasıl - NeydiNasıl - NeydiNasıl - NeydiNasıl - NeydiNasıl - NeydiAglamak
Arkadaşlar ben bu oyunu indirmedim ama Pc de var ayıp olmazsa oyun hakkında birkaç şey diyecem şimdi

Oyun İlk başlarda çok eğlenceli gelsede birkaç gün sonra insanı oyundan nefret ettiriyor . Bence bu oyuna kotayı aşmak değmez ama eğer isterseniz tabi indirin emek için bile indirilir

Deneyin görün bu benim şahsi yorumum
videolu anlatım daki gibi gösterdiklerinizi harfiyen yaptım ama oyunu genede çalıştırmıyor ve resimdeki gibi hata veriyor yardım edermisiniz admin [Resim: 7PpO6P.png]

şu uyarıyı alıyorum yardım edermisin admin kardeş [Resim: 7PpO6P.png]
Sitede aio runtime diye arat çıkan programı indirip kur birde öyle dene. Birde uyumluluk moduyla denemeyi de unutma.
Crack i yaparken antivirus kapali olsun. Yukaridaki adim cozmezse sorunu tekrar ayriyeten skidrow crackini indir. İndirmeden ve oyuna atmadan once antivirus ve windows defender kapali olsun oyle dene bir de.
Abi ben oyunu yükledim ama bu siteden değil farklı bi yerden buldum ama aynı dosyalar mevcud aynı şekilde crack ı da doğru yaptım ama oyun açılmıyo ne yapacağımı bilmiyorum pc sistem bilgilerinden çok anlamıyorum pc nin kaldırmıyo olma ihtimali varmı? oyunu açında kendi kapanıyor.
(03.12.2015 05:02)alicanea Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi ben oyunu yükledim ama bu siteden değil farklı bi yerden buldum ama aynı dosyalar mevcud aynı şekilde crack ı da doğru yaptım ama oyun açılmıyo ne yapacağımı bilmiyorum pc sistem bilgilerinden çok anlamıyorum pc nin kaldırmıyo olma ihtimali varmı? oyunu açında kendi kapanıyor.

Nereden indirdiysen orası sana daha çok yardımcı olabilir o konuda. Ekran kartın driver i güncelemelisin. Amd veya Nvidia nın kendi sitesinden otomatik driver deçip kendisi yükler.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL