Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mercedes Lüksün Tanımını Yeniden Yazıyor: Maybach S600
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: U885VFT.jpg]
Mercedes, lüks otomobil tabirinin çıtasını müthiş yukarılara çekmiş durumda.


Lüks otomobil denildiği zaman akla gelen ilk markalardan biri olan Mercedes, yine lüks tabirinin hakkını verecek bir otomobil ile karşımızda. Geçtiğimiz S serisi ile Maybach'i bir araya getirerek Maybach S600 adlı müthiş aracını sunan Mercedes, yenilenmiş aracı ile bir kez daha kendine hayran bırakacak.

Rolls Royce, Bentley gibi otomobillerin yer aldığı 'ultra lüks' olarak tabir edebileceğimiz sınıfa mahsus olacak yeni Maybach S600, tüm özellikleri ele alındığında başından sonuna kadar lüks -hatta ultra lüks- dersek yanlış olmaz. Reklamda ''mühendislik ve sanatın birleşimi'' olarak tanımlanan araç gerçekten muazzam durmakta.
Video:



Tanıtım reklamında da gördüğünüz üzere kendinizi bir uçak kabinindeymiş gibi hissedeceğiniz yeni S600, çift turbo beslemeli 6 litre, 530 beygirlik V12 motor barındırmakta. 830 Nm tork üreten bu canavar ile Maybach S600, 0'dan 100 km/s hıza 5 saniyede ulaşabilmekte. Otomobilin maksimum hızı ise 250 km/s. Mercedes'in 2016 model Maybach S600 aracı, sınırlı sayıda üretilerek. 1 Milyon 35 Bin TL'den satışa sunuldu.
FZY9,CR7,FY,ZYN,
ALINTI!
Referans URL